Bafra GİAD ve TSO'dan istişare toplantısı

Bafra Genç İşadamları Derneği ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Öğretmenevi'nde istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Bafra GİAD ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi katıldı.Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan...

Google Haberlere Abone ol
Bafra GİAD ve TSO'dan istişare toplantısı

Bafra Genç İşadamları Derneği ile Bafra Ticaret ve Sanayi Odası, Öğretmenevi'nde istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Bafra GİAD ve Bafra Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi katıldı.

Düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan Bafra GİAD Başkanı Yavuz Muratoğlu, “Umarım bu faciadan Türk ulusu bir ders alır. Bugün Türkiye’nin uzun yıllardır yaşamadığı ve bütün iş camiasını ve bütün Türkiye'yi yasa boğan bir gün. Milli yas ilan edilen ve Soma'da vermiş olduğumuz 282 tane maden işçisi bizler için çalışan değerli vatandaşlarımızı kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyiz. Yaralılarımız var, inşallah yaralılar kayıpsız bir şekilde aramıza dönecektir, diye düşünüyorum." dedi.

Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başar ise “Soma'daki feci kazada ölen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyorum. Karanlıklar içinde öldüler, inşallah öbür tarafta ışıklar içinde olurlar. Beraber ortaklık üreterek Bafra'mıza çok faydalı işler yapacağımıza inanıyorum. Şöyle bir şey var ki, insanları dışarıda oturup eleştirmesi çok kolay bir şey. Akşam kahve köşelerinde ya da evlerde oturup her şey çok güzel konuşulur. Gelin elinizi taşın altına koyun dediğimiz zaman, çok fazla insan bulamazsınız. İşte burada Ticaret Odası'nda görevde bulunan arkadaşlarım, Genç İşadamları Derneği'nde görev yapan arkadaşlarım ve diğer sivil toplum kuruluşlarında ve siyasi partilerde görev yapan arkadaşlarım elini taşın altına koymuş ve öncelik almışlardır.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar