Bafra Badminton, İhtisas Klasman Grubu 2.si oldu

Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü İnci Life, Türkiye Badminton 1. Ligi (2.

Google Haberlere Abone ol
Bafra Badminton, İhtisas Klasman Grubu 2.si oldu

Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü İnci Life, Türkiye Badminton 1. Ligi (2.Etap) Klasman Grubu ikincisi oldu.

Ankara’da yapılan kulüpler arası İnci Life Türkiye Badminton 1.Ligi (2. Etap) maçları tamamlandı. Sincan Spor Salonu'nda yapılan maçlar sonucunda Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü İnci Life Türkiye Badminton 1.Ligi (2. Etap) klasman grubu ikincisi ve 2013 yılı İnci Life Türkiye Badminton 1. Ligi'ni 10. sırada bitirdi.

Kulüp Antrenörü Şaban Kırcalı: "İnci Life Türkiye Badminton 1. Liginde 16 takımın mücadele ettiği ve 4 takımın küme düştüğü ligde Bafra Badminton İhtisas Gençlik ve Spor Kulübü İnci Life Türkiye Badminton 1.Ligini 10. sırada tamamlayıp kulübümüz 2014 yılında Samsun’u Türkiye Badminton 1. Ligi'nde temsil etmeye devam edecektir. Sporcularımın göstermiş olduğu üstün performanslar sonucunda bu başarıları almış oluyoruz. Desteklerinden ötürü Bafra Belediye Başkanı Sayın Zihni Şahin’e, Gençlik Hizmetleri ve Spor Samsun İl Müdürü Sayın Güven Özyurt’a ve Spor Şube Müdürü Sayın Süleyman Demirtaş’a, antrenör arkadaşlarım Hüseyin Mert ve Deniz Balçık’a teşekkür ederim." dedi.
CİHAN

Yorumlar