Bafra Anadolu Lisesi badmintonda il 2'ncisi oldu

Bafra Anadolu Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı spor müsabakalarında başarılarını sürdürüyor.

Google Haberlere Abone ol
Bafra Anadolu Lisesi badmintonda il 2'ncisi oldu

Bafra Anadolu Lisesi 2013-2014 eğitim öğretim yılı spor müsabakalarında başarılarını sürdürüyor. Erkeklerde il ikincisi olmayı başaran Bafra Anadolu Lisesi badminton takımı ikincilik kupasını alarak okula döndü.

Başarılarla ilgili Bafra Anadolu Lisesi Müdürü Yıldıray Baş yaptığı açıklamada, "Samsun’da yapılan 'Liseler Arası Gençler Badminton İl Birinciliği' karşılaşmalarında zorlu rakiplerle karşılaşan badminton takımımız erkekler Samsun il ikincisi olarak il ikinciliği kupasını okulumuza getirmeyi başardılar.
Okul müdür yardımcımız Salih Pak, beden eğitimi öğretmenlerimiz Zeki Dursun ve Süleyman Murat Kol sorumluluğunda çalıştırılan kızlarda Merve Karaboğa, Büşra Çılgın, Selcan Özel, Tuğçe Bektaş, Meltem Tokgöz; erkeklerde ise Mertcan Keleş, Mete Metin Yalçın, Tuğrul Coşkun ve Cenk Özdemir’den oluşan badminton takımlarımız gruplara kalmak için mücadele ettiler. Samsun il ikincisi olan ve okulumuza kupa kazandırarak başarı gösteren badminton takımımızı tebrik ediyorum. Ancak bu başarının devam etmesini ve gruplardan da çıkarak Türkiye şampiyonasında derece almasını bekliyorum." dedi.

20-24 Ocak 2014 tarihlerinde yapılacak grup müsabakalarına okul spor salonunda hazırlanan Bafra Anadolu Lisesi badminton takımı gruplarda başarılı olması halinde Mersin’de yapılacak Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazanacak. CİHAN

Yorumlar