Bafra AGD'de görev değişikliği

Bafra Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Başkanlığını 2010 yılından beri yürüten yürüten İsmail Köylü, görevini yönetim kurulunda beraber çalıştığı Muharrem Şengül'e devretti.

Google Haberlere Abone ol
Bafra AGD'de görev değişikliği

Bafra Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Başkanlığını 2010 yılından beri yürüten yürüten İsmail Köylü, görevini yönetim kurulunda beraber çalıştığı Muharrem Şengül'e devretti.

Görev değişimi dernek merkezinde gerçekleşti. Konu hakkında açıklama yapan İsmail Köylü, “4 yıldır ülkesine ve milletine faydalı gençler yetiştirme ideali ile yürütmüş olduğum Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığını değerli kardeşim Muharrem Şengül’e teslim ederken çalışmalarımı beraber yürüttüğüm yönetim kurulundaki arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki değerli başkanım bu görevi layıkıyla yürütecek ve Baframızda milli ve manevi değerlerine bağlı bir nesil yetişmesinde büyük fedakârlıklara katlanmaya devam edecektir. Biz büyük bir davanın mensupları olarak bu kutlu yolda yürümeye devam ediyoruz. Bu hayırlı çalışmalarda dün beraber çalıştığımız Başkanımız Muharrem Bey’le bundan sonra da Anadolu Gençlik bayrağı altında takatimizin sonuna kadar çalışmayı yüce Rabb'im nasip eylesin.” diyerek sözlerini tamamladı.

Eğitimci Muharrem Şengül ise “Anadolu Gençlik Derneği Başkanlığında 4 yıl boyunca hayırlı çalışmaları beraber yürüttüğümüz değerli başkanıma teşekkür ederim. İnşallah sayın başkanımla beraber yürüttüğümüz çalışmaları insanların en hayırlısı, insanlara en faydalı olanıdır şiarıyla yine aynı heyecan ve istekle çalışmalarımızı yürütmeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarda Köylü'nün bizimle kol kola olması bizleri mutlu ediyor. Çalışmalarımızda tüm Bafralıların desteğini bekliyoruz. Bafralı hemşehrilerimiz rahatlıkla çocuklarını bizlere emanet edebilirler. Öğrenci çalışmaları, seminerler, konferanslar, yaz etkinlikleri, kış etkinlikleri, sportif ve sosyal aktiviteler, hanım kardeşlerimizin çalışmalarında çocuklarını rahatlıkla teslim edebileceğiniz bir evlerinin olduğunu unutmasınlar.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar