Babacan: Yolsuzlukların üzerine sonuna kadar gideceğiz

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yolsuzluklara karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini ve hiçbir yolsuzluğun üzerinin örtülmeyeceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Babacan: Yolsuzlukların üzerine sonuna kadar gideceğiz

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, yolsuzluklara karşı sonuna kadar mücadele edeceklerini ve hiçbir yolsuzluğun üzerinin örtülmeyeceğini söyledi.

    Hatay’ın İskenderun ilçesinde seçim bürosu açılışına katılan Ali Babacan, “Son dönemlerde, seçime gittiğimiz dönemlerde içerden dışarıdan komplolar olabilir. Bütün bu komploların bertaraf edilmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Yolsuzluklara karşı sonuna kadar mücadele edeceğimizi hiçbir yolsuzluğun üzerinin örtülmeyeceğini de özellikle belirtmek isterim." dedi.

    Türkiye’nin dünyanın dikkatini çektiğini belirten Babacan, bütün bu coğrafyada uygulanan politikalar ile herkesin Türkiye’yi örnek aldığını söyledi. Ali Babacan, "Türkiye’nin Doğu Avrupa, Balkanlar, Kafkaslar, Orta Asya, Ortadoğu, Kuzey Afrika olmak üzere bu ülkelerde uyguladığımız politikalar örnek alınıyor.” şeklinde konuştu.
    
    Babacan, “Hatay ve sınır illerimizde Suriyeli kardeşlerimizi misafir ediyoruz. Yaklaşık 700 bin kardeşimiz bizimle birlikte yaşıyor. Özellikle kamplarda yaşayanların sağlık ve okul ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Başı sıkışan kardeşlerimizi burada barındırıyoruz. Dünya bize bu işin masraflı olduğunu söylüyor. Biz de diyoruz ki komşunun komşuya, kardeşin kardeşe masrafı hesap edilmez.” ifadelerini kullandı.

    Yapılan konuşmaların ardından AK Parti İskenderun İlçe Seçim Bürosu'nun açılış kurdelası Başbakan Yardımcısı Ali Babacan'ın katılımı ile kesildi. Yoğun katılımla gerçekleştirilen açılışta Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, halka karanfil dağıttı.

    Açılışa, Ali Babacan, Eski Adalet Bakanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sadullah Ergin, Ak Parti Hatay milletvekilleri Orhan Karasayar, Hacı Bayram Türkoğlu, Mehmet Öntürk ve Adem Yeşildal katıldı. Tayfur Sökmen Bulvarı üzerinde gerçekleştirilen açılışa vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi. Açılış öncesi Kafkas Halk dans topluluğunun gösterileri beğeni topladı. CİHAN

Yorumlar