Aynı mağazaya, aynı gün ikinci kez soymak isteyen hırsızlar yakayı ele verdi

Erzincan’da beyaz eşya mağazasında yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Google Haberlere Abone ol
Aynı mağazaya, aynı gün ikinci kez soymak isteyen hırsızlar yakayı ele verdi

Erzincan’da beyaz eşya mağazasında yaşanan hırsızlık olayı, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. İş yeri sahibi ve çalışanlarının dalgınlığından istifade eden hırsız, mağazanın girişindeki küçük ekran televizyonu çalarak kayıplara karıştı. Hırsızların aynı mağazada, aynı gün ikinci hırsızlık girişimi ise işyeri sahipleri tarafından tespit edilerek hırsızlık zanlıları yakalandı.
Hırsızlık olayı önceki gün Erzincan kent merkezinde bulunan Manifaturacılar Sitesi'ndeki beyaz eşya mağazasında meydana geldi. İki kişi oldukları güvenlik kameraları tarafından tespit edilen hırsızlık zanlılarından biri dışarıda gözcülük yaparken, diğeri de mağazanın yan kapısına yakın bölümde bulunan LED TV’lere yöneldi. İş yeri sahibi ve çalışanlarının dalgınlığından istifade eden küçük yaştaki hırsız, ilk iki denemesinde televizyonu çalamadı. Mağazaya giren müşterileri fırsat bilen hırsız, iş yeri çalışanının müşteriler ile ilgilenmesini fırsat bilerek, televizyonlardan birini çalarak kaçtı.
Olaydan bir saat sonra aynı mağazaya gelen hırsızlar, bu defa iş yeri sahipleri tarafından fark edildi ve kısa bir kovalamacanın ardından yakalanarak güvenlik güçlerine teslim edildi.
Mağaza sahibi Önder Kesler, hırsızların ikinci girişimleri fark ettiklerini ve şahısları yakalayarak güvenlik güçlerine teslim ettiklerini ifade etti.
CİHAN

Yorumlar