Aydın'da öğrenci servisi kaza yaptı: 16 yaralı

Aydın'ın Koçarlı ilçesinden Efeler ilçesine öğrenci taşıyan servis aracı, kaza sonrası Aydın- İzmir yolu Gerekova kavşağında devrildi. Kazada, 15 öğrenci ve servis hostesti yaralandı. Yaralılar, değişik hastanelerde tedavi altına alındı....

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da öğrenci servisi kaza yaptı: 16 yaralı

Aydın'ın Koçarlı ilçesinden Efeler ilçesine öğrenci taşıyan servis aracı, kaza sonrası Aydın- İzmir yolu Gerekova kavşağında devrildi. Kazada, 15 öğrenci ve servis hostesti yaralandı. Yaralılar, değişik hastanelerde tedavi altına alındı.

Kaza, sabah saat 08.00 sıralarında meydan geldi. Efeler ilçesine öğrenci taşıyan Recep İnece yönetiminde 09 P 0239 öğrenci servisi, Recep İnce‘nin kullandığı 35 ZY 345 ve Çağlar Uçar’ın kullandığı 09 BH 625 plakalı araçlarla kaza yaptı. Kaza sonrası orta refüje çarpan öğrenci servisi, yolun ortasında devrildi. Devrilen öğrenci servisindeki öğrenciler, çevredeki vatandaşlar tarafından araçtan çıkarıldı. Kazada, yaşları 12 ile 14 arasında değişen H.E., H.H.U., M.S., H.K., A.A., Ş.Y., M.N.T., K.T., G.G.A., C.T., A.T., S.Y., I.K., İ.K. ve K.K. isimli 15 öğrenci ile servis hostesi Feride Ödemiş hafif yaralandı. Yaralılar kaza yerinden ambulanslarla Aydın Devlet Hastanesi ve ADÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kaza sonrası yol trafiğe bir süre kapatıldı. Trafik akışı, bir saate yakın tek şeritten sağlandı. Yaralı çocuklar, kaza yerine ve hastanelere gelen aileleri tarafından teselli edildi.

CİHAN

Yorumlar