Aydın'da kaza: Araçta sıkışan yaralı güçlükle çıkarıldı

Aydın’da kavşağa hızlı girdiği iddia edilen bir araç orta refüje çarptı. Sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu ancak yanındaki kişi araçta sıkıştı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da kaza: Araçta sıkışan yaralı güçlükle çıkarıldı

Aydın’da kavşağa hızlı girdiği iddia edilen bir araç orta refüje çarptı. Sürücü, kazadan yara almadan kurtuldu ancak yanındaki kişi araçta sıkıştı. Yaralı şahıs, kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Kaza, saat 23.30 sıralarında, Aydın - İzmir Bulvarı Ziraatçılar Kavşağı’nda meydana geldi. Mustafa Bahtiyar Karakuş yönetimindeki 09 ES 727 plakalı araç, Ziraatçılar Kavşağı’nda orta refüje çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan aracın içerisinde sıkışan Hayrullah Şencan, 112 ekipleri ve vatandaşlar tarafından çıkarıldı. Hastaneye kaldırılan Şencan'ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

ÇEKME HALATI ÖLDÜRÜYORDU

Bu arada, olay yerindeki bir yaya geçidinden karşıya geçmeye çalışan bir vatandaş, kırmızı ışıkta bekleyen 20 D 5073 plakalı arızalı araçla onu çeken 20 SK 448 aracın arasındaki çekme halatına takılarak yere düştü. Yerden kalkamayan şahıs için de ayrı bir ambulans çağrıldı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan vatandaş, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Polis her iki kazayla ilgili soruşturma başlattı. CİHAN

Yorumlar