Aydın'da Hastanenin Rögar Çukurunda İkinci Cenin Bulundu

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nin pis su atık rögarının bulunduğu bölümde, bir ay arayla ikinci kez cenin bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da Hastanenin Rögar Çukurunda İkinci Cenin Bulundu

Aydın'ın Efeler ilçesindeki hanım doğum hastanesinin kirli su rögarında bir ay arayla ikinci bir cenin daha bulundu.

AYNI GÖREVLİ YİNE CENİN BULDU

Olay, bu sabah saat 09.00 dolaylarında Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi bahçesinde meydana geldi. Her sabah hastane bahçesindeki berrak ve kirli su atık rögarını temizleyen görevli, beton kapağı açarak iki m. derinliğindeki çukura girdi. Yaklaşık 1 ay evvela de tıpkı biçimde bir cenin bulan görevli, rögarda ikinci bir cenin olduğunu başkalık edince vaziyeti polise haber verdi. Olay noktayı araştırma ekipleri ve Cumhuriyet savcısının yaptığı araştırmalarda ceninin 3-4 maaş bulunduğu belirleme edildi.

HASTANE İÇERİSİNDEN ATILMIŞ

Cenini bulan duruluk görevlisi, polise verdiği ifadesinde her gün tertipli şekilde rögarı temizlediğini ve ceninin kuyuya atılmış olma ihtimalinin olmadığını söyledi. Atık su rögarının servisler ve yatan hasta tarafına bağlı olduğunu kaydeden görevli, ceninin hastanenin bu bölümlerinden birisinden sürüklenmiş olabileceğini iddia etti.

MERAKLI KALABALIK ZOR ANLAR YAŞATTI

Temizlik görevlisi sebebi ile bir torbaya konan cenin, incelenmek üzere hastane morguna kaldırıldı. Yaklaşık iki saat devam eden çalışmalar esnasında çevrede birleşen meraklı kalabalık, polise zor anlar yaşattı. Kalabalık polis ve hususi güvenlik ekipleri sebebi ile güçlükle bölgeden uzaklaştırıldı.

DAHA ÖNCE DE BULUNMUŞTU

Aydın Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne ilişkin kirli su atık rögarında 6 Şubat tarihinde de dört maaş bir cenin bulunmuştu. Ceninin kime ilişkin olduğu, düşük mü yok ise kürtaj sonucunda mu doğduğunun belirleme edilmesi için tahkikat başlatıldı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar