Aydın'da CHP seçim bürosuna saldırı

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun seçim bürosu kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'da CHP seçim bürosuna saldırı

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun seçim bürosu kimliği belirsiz 3 kişinin saldırısına uğradı. Adnan Menderes Bulvarı üzerinde bulunan CHP seçim bürosuna bağırarak gelen 3 kişi, üzerinde Çerçioğlu'nun resmi bulunan cam kapıyı tekmelerle kırdı. Şahısların eylemleri sırasında ve kaçarken slogan attıkları öğrenildi.

Olay, saat 23.10 sıralarında meydana geldi. Saldırının siyasi ya da kişisel bir sebeple yapılıp yapılmadığı bilinmiyor. Seçim bürosunun cam kapısını tekmeyle kıran saldırganlar kaçtı. Polis olay yerinde inceleme yaptı. Polis, olayı gerçekleştiren failleri yakalamak için çalışma başlattı.

Seçim bürolarına yapılan saldırıyı kınayan CHP Efeler İlçe Başkanı Bayram inci, “Demokrasiyi içselleştirmeyen, demokrasiden nasibini alamamış insanlar bizi bu çamura, bu çukura çekemeyecekler. Biz kararlı bir şekilde çalışmalarımıza devam edeceğiz. 30 Mart gecesi bu yapılan saldırıların cevabını yapanlara seçimde cevabını Efeler ve Büyükşehir'de CHP'nin bayrağını dikerek vereceğiz” dedi.

Saldıranların kim olduğunu ve maksatlarının bilinmediğini belirten CHP Seçim Bürosu Görevlisi Yüksel Macaroğlu da, “Emniyetten polis arkadaşlar aradılar. Seçim bürosunun camının 3 kişi tarafından indirildiğini söylediler. Saldırının sebebi ve saldırı hakkında bilgimiz yok. Birkaç kişi görmüş. Muhakkak bilerek kırılmıştır" diye konuştu. CİHAN

Yorumlar