Aydın'a 10 yeni ambulans verildi

Sağlık Bakanlığı tarafından. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne 112 Acil Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 adet ambulans törenle teslim edildi.

Google Haberlere Abone ol
Aydın'a 10 yeni ambulans verildi

Sağlık Bakanlığı tarafından. Aydın İl Sağlık Müdürlüğü’ne 112 Acil Sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere 10 adet ambulans törenle teslim edildi. Valilik önündeki törende konuşan Sağlık Bakan Yardımcısı Agâh Kafkas, Türkiye’deki sağlık hizmetlerinin dünyaya örnek olduğunu, Aydın'ın da sağlık alanında iyi yerlerde bulunduğunu söyledi.

Bakan Yardımcısı Kafkas, “Bugün Aydın’da düzenlediğimiz törenile 10 yeni ambulans aracımızı müdürlüğümüze teslim ettik. Halkımıza en iyi şekilde sağlık hizmeti vermek için büyük bir özveriyle çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu. Aydın İl Sağlık Müdürü Kasım Çetin de yenilerle birlikte ambulans sayısının 51’e ulaştığını söyledi. Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından ambulansların anahtarları sürücülere teslim edildi. Törene Vali Erol Ayyıldız, Halk Sağlığı İl Müdürü Şenol Okur, milletvekilleri ve sağlık çalışanları da katıldı. CİHAN

Yorumlar