Avrupa Başkentleri Emniyet Müdürleri, Kapadokya’yı gezdi

Avrupa Başkent Emniyet Müdürleri Konferansı (CPE/ABEM) kapsamında Türkiye’ye gelen Emniyet Müdürleri resmi programlarının yanısıra, doğa, manzara, kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya’nın tarihi ve turistik merkezlerini de gezdi.Avrupa...

Google Haberlere Abone ol
Avrupa Başkentleri Emniyet Müdürleri, Kapadokya’yı gezdi

Avrupa Başkent Emniyet Müdürleri Konferansı (CPE/ABEM) kapsamında Türkiye’ye gelen Emniyet Müdürleri resmi programlarının yanısıra, doğa, manzara, kültür turizmi merkezlerinden Kapadokya’nın tarihi ve turistik merkezlerini de gezdi.

Avrupa Başkent Emniyet Müdürleri, Ankara Emniyet Müdürlüğü ev sahipliğinde gerçekleşen ve “Kent Güvenliğinin Tehdit Eden Yeni Eğilimlerle Mücadele İle Siber Alanda Suç Ve Suçlularla Mücadele” temalarının ele alındığı Avrupa Başkent Emniyet Müdürleri Konferansı (CPE/ABEM) kapsamında Türkiye'ye geldi. Toplantı sonrasında ülkenin tarihi ve kültürel merkezlerini gezmeye çıkan heyet, bu kapsamda Nevşehir’e geldi.

Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu tarafından karşılanan heyete, bölge gezisi öncesinde yemek ikramı yapıldı. Burada konuşan Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Kapadokya bölgesinin inanç turizminin merkezi olduğunu ve doğal güzellikleri ile tanındığını, misafirlerini ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Görev süresi içerisinde birçok ülkeden misafirlerini ağırladığını belirten Kalayoğlu, ancak ülkesinin ve vatandaşlarının güvenliği için çalışan aynı duyguları paylaştığı meslektaşlarını ağırlamanın ayrı bir gurur ve heyecan verdiğini kaydetti.

Nevşehir İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, misafirlerine yöre ve bölgenin doğal güzelliklerini tanıtıcı hediyeler verdi. CİHAN

Yorumlar