Atlas: Türkçe olimpiyatlarını Çorum'da yapmaya hazırız

Başbakan Erdoğan'ın Erzurum'da Türkçe Olimpiyatları'nı artık yaptırmayacağı yönündeki açıklamalarını değerlendiren CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas, ''Belediyeyi aldığımızda buradan söylüyorum, Türkçe Olimpiyatları'nı Çorum'da yapmaya hazırız.

Google Haberlere Abone ol
Atlas: Türkçe olimpiyatlarını Çorum'da yapmaya hazırız

Başbakan Erdoğan'ın Erzurum'da Türkçe Olimpiyatları'nı artık yaptırmayacağı yönündeki açıklamalarını değerlendiren CHP Çorum İl Başkanı Cengiz Atlas, ''Belediyeyi aldığımızda buradan söylüyorum, Türkçe Olimpiyatları'nı Çorum'da yapmaya hazırız.'' dedi.

Dinin, yolsuzluğa siyasete bu kadar bulaştırıldığını Cumhuriyet tarihinde ilk kez AK Parti iktidarı döneminde gördüklerini söyleyen Atlas, Türkiye'de yolsuzluk yapanların onurlu, yolsuzluğu ortaya çıkaranların şerefsiz insanlar olarak iktidar tarafından adlandırıldığını kaydetti. Atlas, sürgüne gönderilmeyen, polis, amir, savcı ve hakimin kalmadığını söyledi.

CHP Çorum Belediye başkan adayı Kenan Nuhut ise yıllardan beri ilgisiz bırakılan Çorum'un mahallelerine hizmet götürmenin boynunun borcu olduğunu söyledi. Nuhut, yaptığı hizmetlerle de asla övünmeyeceğini, mütevaziliğini koruyacağını belirtti. Halter Federasyonu'ndaki çalışmalarına da değinen Kenan Nuhut, ''Biz dünyayı ayağa kaldırdık. Çorum'u mu ayağa kaldıramayacağız. Çorum yaşanılabilir kentler arasında 51. sırada, Çorum'un yaşanılabilir kentler arasında ilk 5'te olması gerekiyor. Her mahallede açılan seçim koordinasyon merkezlerinde her görüşten, her inançtan insanlar var. Biz Çorum'da ayrıştırıcı değil birleştirici olmak için çalışıyoruz.'' diye konuştu. CİHAN

Yorumlar