Atlantikli öğrenciler eksrimde dünya ikincisi oldu

Atlantik Okulları, bilimsel çalışmaları ve akademik başarılarının yanında; sosyal, kültürel ve sportif alanda da büyük başarılara imza atıyor. Sportif alandaki son başarının haberi Antalya’dan. Antalya’da yapılan Uluslararası 2014...

Google Haberlere Abone ol
Atlantikli öğrenciler eksrimde dünya ikincisi oldu

Atlantik Okulları, bilimsel çalışmaları ve akademik başarılarının yanında; sosyal, kültürel ve sportif alanda da büyük başarılara imza atıyor. Sportif alandaki son başarının haberi Antalya’dan. Antalya’da yapılan Uluslararası 2014 Eskrim Kupası Yarışması’nda Atlantik Ortaokulu’ndan Umut Kaya, İsmethan Armağan ve Ferit Kahraman isimli öğrenciler takım halinde dünya ikincisi oldu.

    Başarılı öğrenciler, hem akademik alanda hem de sportif olarak başarıyı hedeflediklerini, bu 2 ayrı başarının düzenli ve disiplinli çalışmayla sağlanabileceğini ifade etti.

    Atlantik Ortaokulu Müdürü Hüsamettin Demirel, okul akademik takviminin çok yoğun olduğunu, bu yoğunluk içinde sosyal, kültürel ve sportif etkinlikleri de incelikle planladıklarını ve her alanda başarılı öğrenciler yetiştirmeyi arzuladıklarını söyledi. Demirel, disiplin ve düzenin sonucu olarak, çeşitli alanlarda yüksek başarılar elde ettiklerini belirtti.

CİHAN

Yorumlar