Atıklar minik ellerde sanata dönüştü

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anaokulu öğrencilerinin atık maddelerden yaptığı eserler, "Minik Eller Proje Sergisi" adı altında beğeniye sunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Atıklar minik ellerde sanata dönüştü

Manisa Özel Şehzade Mehmet Anaokulu öğrencilerinin atık maddelerden yaptığı eserler, "Minik Eller Proje Sergisi" adı altında beğeniye sunuldu. Belediye Kültür Merkezi fuaye alanındaki sergini açılış törenine Özel Şehzade Mehmet Anadolu ve Fen Lisesi Müdürü Giray Kara, Özel Şehzade Mehmet Anaokulu ve İlkokulu Müdürü İrfan Demir, anaokulu öğrencileri ve veliler katıldı. 4-5 yaş arası öğrencilerin sergisinde, her birinin öğretmen nezaretinde ferdi ve grup halinde yaptıkları çalışmalarına yer verildi. Sergi, cumartesi akşamına kadar devam edecek.

Müdür Demir, yaptığı açıklamada, “Bu çalışmalarla öğrencilerin başarma ve estetik duygularının gelişmesine ve kabiliyetlerinin ortaya çıkmasına yardımcı olmaktayız. Daha önceki haftalarda 6 yaş grubu öğrencilerimizle 'Metrelik Resim', şimdi de proje sergisiyle devam eden etkinliklerimizle sınıf geceleriyle çocuklarımıza değişik roller vererek, onları her alanda yetiştirme gayreti içindeyiz. Emeği geçen herkesi kutluyorum.” dedi. Müdür Kara da, “Burada birbirinden güzel çalışmalar ortaya koyan öğrencilerimize, öğretmenlerimiz onların gelecekleri adına güzel bir başlangıç ve motivasyon sağlıyorlar. Öğrencilerimizi ve onların yetişmesine katkı sağlayan öğretmenlerimizi, velilerimizi kutluyorum.” şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar