Atıcılık Türkiye Şampiyonası’nda Adanalı Şaban Şal ikinci oldu

Türkiye Atıcılık Federasyonu (TAF) faaliyet programında yer alan “Double Trap- Trap-Skeet Türkiye Şampiyonası” Mersin’in Erdemli ilçesindeki atıcılık poligonunda gerçekleştirildi.Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kocabey, skeet...

Google Haberlere Abone ol
Atıcılık Türkiye Şampiyonası’nda Adanalı Şaban Şal ikinci oldu

Türkiye Atıcılık Federasyonu (TAF) faaliyet programında yer alan “Double Trap- Trap-Skeet Türkiye Şampiyonası” Mersin’in Erdemli ilçesindeki atıcılık poligonunda gerçekleştirildi.

Atıcılık Federasyonu İl Temsilcisi Ali Kocabey, skeet müsabakalarında Adana Gençlikspor Kulübünden Şaban Şal’ın Türkiye ikincisi olduğunu ifade etti. Adana olarak atıcılık sporunu sevdirmek ve yaygınlaştırmak için çaba harcadıklarını ifade eden Kocabey, “Kentimizde atıcılığı ön plana çıkarmak istiyoruz. Bütün çaba ve gayretimiz bu yönde. Atıcılık branşında Adana büyük mesafeler kat etti. Şaban Şal bunun en çarpıcı kanıtıdır. Her geçen gün çıtayı yükseltiyoruz. Trap müsabakalarının hafta içi olmasından dolayı Adana’dan sporcu katılamadı. Eğer hafta sonu olup katılsaydık en az iki madalya alabilirdik. Atıcılıkta en fazla sporcuya sahip illerin başında geliyoruz.”

Yapılan müsabakalar sonunda skeet branşında İstanbul bölgesinde Birbey Alpay Türkiye şampiyonu olurken, ikinciliği Adana Gençlikspor Kulübü’nden Şaban Şal, üçüncülüğü ise Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nden Salahi Zaimoğlu elde etti.

CİHAN

Yorumlar