ATB, muaythai dünya şampiyonununu dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi

Afyon Ticaret Borsası(ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, muaythai de dünya şampiyonu olan Afyonkarahisarlı sporcu Batuhan Talipoğlu’nu makamında kabul ederek dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi. 1-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malezya’da...

Google Haberlere Abone ol
ATB, muaythai dünya şampiyonununu dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi

Afyon Ticaret Borsası(ATB) Başkanı Mehmet Mühsürler, muaythai de dünya şampiyonu olan Afyonkarahisarlı sporcu Batuhan Talipoğlu’nu makamında kabul ederek dizüstü bilgisayarla ödüllendirdi.

1-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında Malezya’da düzenlenen Muaythai şampiyonasında yıldızlar kategorisinde dünya şampiyonu olan Talipoğlu, Türkiye’nin ve Afyonkarahisar’ın gururu oldu. Talipoğlu'nun, 3 Türkiye şampiyonluğu, 2 Balkan şampiyonluğu ve bir dünya ikinciliği bulunuyor.

Milli sporcuyu makamında kabul eden ATB Başkanı Mehmet Mühsürler, Talipoğlu'nun dünya şampiyonu olmasının gurur verici olduğunu söyledi. Mühsürler, “Kendimin de sporcu geçmişi olması nedeniyle sporu ve sporcuyu çok seviyorum. Hele ki ilimizden her türlü zorluklara rağmen bu tür başarılar elde eden sporcular çıktığı zaman topluma örnek olması adına daha çok önemsiyorum. Bu tür sporcularımızın da taltif edilmesi ve desteklenmesi gerektiğine inanıyorum.” dedi.

Borsa olarak meclis kararıyla milli sporcunun dizüstü bilgisayarla ödüllendirilmesi konusunda hem fikir olduklarını belirten Mühsürler, bugün de ödülünü kendisine teslim ettiklerini anlattı. Mühsürler, “Batuhan Talipoğlu ilimizin, ülkemizin yıldızıydı, şimdi tüm dünyanın yıldızı oldu. Kendisiyle gurur duyuyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar