Atatürk Havalimanı'na zırhlı araç takviyesi

Başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişimine karşı protestoların sürdüğü Atatürk Havalimanı'na gece saatlerinde TIR'larla zırhlı araç takviyesi yapıldı

Google Haberlere Abone ol
Atatürk Havalimanı'na zırhlı araç takviyesi
Gece saatlerinde Atatürk Havalimanı ana girişi kapısından 3 adet TIR konvoy halinde askeri malzemelerle havalimanına giriş yaptı. TIR'lardan birinin üzerinde zırhlı bir aracın bulunduğu ve üzerinin branda ile kapatıldığı görüldü. Dorseleri kapalı olan ve içerisinde mühimmat taşıdığı tahmin edilen diğer iki TIR da öndeki aracı takip ederek giriş yaptı. Atatürk Havalimanı'na sırayla giriş yapan TIR'lar Devlet Konuk Evi'nin yanından geçerek Özel Harekat Şube Müdürlüğü'nün de bulunduğu Atatürk Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğüne yöneldi.

İSTANBUL'A ÖZEL HAREKATÇI TAKVİYESİ

Alınan bilgiye göre, söz konusu alanlar "zırhlı kobra" ve "ejder" olarak adlandırılan araçlarla takviye edilerek, devriye çalışmaları sürdürülüyor

İstanbul'a çevre illerden bin 800 özel harekat polisi takviyesi yapılarak, kritik öneme sahip tesisler ve caddelere konuşlandırıldı.

Alınan bilgiye göre, söz konusu alanlar "zırhlı kobra" ve "ejder" olarak adlandırılan araçlarla takviye edilerek, devriye çalışmaları sürdürülüyor.

Ayrıca, kente diğer illerden bin 800 özel harekat polisinin sevk edildiği, kritik öneme sahip tesisler ve caddelere konuşlandırıldığı belirtildi.

İSTANBUL EMNİYETİ'NDE KRİTİK GÜVENLİK TOPLANTISI

Darbe girişimi sonrasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde, İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan yönetiminde kriz masası oluşturuldu. Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, kriz masasında bu akşam saatlerinde İstanbul Emniyet Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda olağanüstü güvenlik tedbirleri alındı. Güvenlik tedbirlerinin ikinci bir emre kadar daha da arttırılacağı öğrenildi.
 

Yorumlar