ASÜ Bilim Teknik Topluluğu, Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri; gerek sosyal sorumluluk, gerekse eğitim aldıkları alanlara dair yenilik ve gelişmelerden haberdar olmak maksadıyla, çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulunuyor.

Google Haberlere Abone ol
ASÜ Bilim Teknik Topluluğu, Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası ziyaret etti.

Aksaray Üniversitesi (ASÜ) öğrencileri; gerek sosyal sorumluluk, gerekse eğitim aldıkları alanlara dair yenilik ve gelişmelerden haberdar olmak maksadıyla, çeşitli gezi ve ziyaretlerde bulunuyor. ASÜ Bilim Teknik Topluluğu, Mercedes-Benz Aksaray Kamyon Fabrikası yöneticilerini ziyaret etti ve fabrikada teknik bir gezi gerçekleştirdi. Öğrencilere Mercedes gezisinde Araştırma Görevlisi Mehmet Cengil de eşlik etti.

Öğrenciler teknik gezi kapsamında, fabrikanın üretim bandı ve teknolojileri hakkında bilgi alma şansına sahip oldular. Bunun yanı sıra ASÜ heyetine işe alım, staj ve değerlendirme kriterleri gibi hususlarda bilgiler verildi.

Aksaray Üniversitesi’nin Mercedes-Benz için önemini vurgulayan insan kaynakları uzmanları, bu tür etkinliklerin sürmesi dileklerini iletti ve bir konferans için fikir birliğine vardı.

    Programın ardından Bilim Teknik Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Onur Başer, Mercedes-Benz yöneticilerine günün anısına teşekkür belgesi verdi. Aynı grup Mercedes ziyaretinin sonrasında huzurevine geçti ve yaşlıları ziyaret etti. CİHAN

Yorumlar