ASMMMO, ticaret odasına ofis açtı, ilk günden kuyruk oluştu

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO), üyelerinin işlerini kolaylaştırmak için adımlar atmaya devam ediyor.

Google Haberlere Abone ol
ASMMMO, ticaret odasına ofis açtı, ilk günden kuyruk oluştu

Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ASMMMO), üyelerinin işlerini kolaylaştırmak için adımlar atmaya devam ediyor. Bu çerçevede ASMMMO üyeleri için Ankara Ticaret Odası (ATO) binasında dizayn edilen çalışma ofisi dün hizmete açıldı. Açılışa Ankara Ticaret Odası Başkanı Salih Bezci'nin yanı sıra çok sayıda üye de katıldı.

Açılışta konuşan Ankara Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Mehmet Okkalı, sözlerine Ticaret Odası Başkanı'na teşekkür ederek başladı. Ofisin hem ATO üyelerinin hem de kendi meslektaşlarının faaliyetlerini kolaylaştıracağını söyleyen Okkalı, “Buradaki ofiste hepiniz biliyorsunuz ki geldiğiniz zaman, MERSİS sisteminde karşılaştığınız sıkıntıları veya kırtasiye ihtiyaçlarınızı burada giderebiliyorsunuz.” dedi. Meslektaşlarının istediği zaman ofisi kullanabileceğinin altını çizen Okkalı, “Sabah birkaç arkadaş arayıp ‘üçüncü bilgisayarı da istiyoruz başkanım, 6 kişi kuyrukta' dedi. Gerçekten verimli bir hizmet olduğuna inanıyoruz.” şeklinde konuştu. Açılışa katılanlara teşekkür etti.

ATO Başkanı Bezci ise ofisin açılması için kendisine müracaat edildiğini ve oldukça olumlu karşıladıklarını söyledi. ASMMMO'ya ofis tahsis etmekten dolayı memnuniyet duyduklarını belirten Bezci, “Neticede onlar da bizim üyelerimize hizmet ediyorlar, burada baktığınız zaman Ankara Sanayi Odası, Halkbank başta olmak üzere hepsine yer verdik. Bunların hiçbirinden de kira almıyoruz. Neticede bunlar da bir hizmettir. ATO olarak biz bu hizmeti vermekten gurur duyuyoruz.” ifadelerini kullanarak, hayırlı olması temennisinde bulundu. CİHAN

Yorumlar