Aslan Karanfil müşteşar yardımcılığından bakanlık müşavirliğine atandı

14 Mayıs 2012 tarihinde Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Aslan Karanfil, Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile bakanlık müşavirliği atandı. Karanfil,...

Google Haberlere Abone ol
Aslan Karanfil müşteşar yardımcılığından bakanlık müşavirliğine atandı

14 Mayıs 2012 tarihinde Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevine atanan Aslan Karanfil, Resmi Gazete'de yayımlanan kararname ile bakanlık müşavirliği atandı. Karanfil, Twitter hesabından duygulu bir veda yazısı ile helallik istedi.

Görevden değişikliğini sosyal paylaşım sitesi Twitter üzerinden duyuran Aslan Karanfil, "14 Mayıs 2012 tarihinde, Samsun İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği'nden ayrılarak, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı görevime başlamıştım. Tam 2 yıl sonra, 14 Mayıs 2014 de, Resmi Gazete'de yayınlanan kararname ile, bakanlık müşavirliğine atanmam nedeniyle, canla başla çalıştığım müsteşar yardımcılığı görevimden ayrılıyorum." dedi.

Gece-gündüz, haftaiçi-haftasonu demeden, hiç bir şekilde mesai mefhumu gözetmeden tam iki yıl iş ve çözüm odaklı, herkese kapısı ve gönlü açık olarak müsteşar yardımcılığı görevini yürüttüğünü belirten Karanfil duygulu mesajını şöyle sürdürdü: "Her görevin sonu oluyor. İnsanın en büyük sermayesi, bir görevden ayrılma zamanı geldiğinde, arkasında güzel intibalar ve iyi, faydalı işler bırakmaktır. İnşallah biz de arkamızda güzel intibalar ve iyi, faydalı işler ve hizmetler bırakabilmişizdir. Görevimden ayrılırken vicdan huzuru ile ayrılıyorum. Tüm çalışma arkadaşlarıma selamlarımı iletiyor bana haklarını helal etmelerini rica ediyorum. Benden yana helal olsun. Bu 2 yıllık süre içinde, zorunlu nedenlerle Samsun da kalan ve ancak bazı hafta sonları görebildiğim eşim ve çocuklarıma sevgilerimi gönderiyorum. Mevla görelim neyler, neylerse güzel eyler. Selamlarımla..."

CİHAN

Yorumlar