ASKİ Ceyhan şubesi açıldı

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Ceyhan Şubesi Hizmet Binası’nın açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi. ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Büyükşehir ve Ceyhan Belediyesi...

Google Haberlere Abone ol
ASKİ Ceyhan şubesi açıldı

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Ceyhan Şubesi Hizmet Binası’nın açılışı, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün katılımıyla gerçekleştirildi. ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar, Büyükşehir ve Ceyhan Belediyesi Meclis Üyeleri ile çok sayıda konuğun katıldığı açılışta konuşan Başkan Hüseyin Sözlü, Ceyhan’ın yetiştirdiği bir siyasetçi olarak, ilçeye hizmet etmeye devam edeceğini söyledi. Başkan Hüseyin Sözlü, yeni yasayla birlikte su ve kanalizasyon idaresinin ilçelerde de Büyükşehir’in sorumluluğunda olduğunu hatırlattı. Başkan Hüseyin Sözlü, şöyle devam etti: “Bir çatışma kültürü içinde kesinlikle değiliz. Yetki kargaşası içinde olmayacağız. Yetki hırsızı da değiliz. İnsanlar sadece maddi imkanlarıyla değil, heyecanları ve inançlarıyla da hizmet etmeliler. Maddi imkanları ifade edecek olursak son 3 buçuk yılda 5 bin personel alınarak şişirilen bir Adana Büyükşehir Belediyesi’ni teslim aldık fakat bunun için hiç kimse ağladığımızı, sızladığımızı duymaz. Çünkü işlerin iyi gitmediğini ifade ederek, bozuk işleri düzeltmeye talip olduk. Mazeretlerin arkasına sığınmak aslında başarısızlığa talip olmak, onu erken ilan etmektir. Biz zoru hemen, imkansızı da zamanla başarmak üzere yola çıktık.”

MEVCUT BELEDİYEYLE CEYHAN İÇİN İŞBİRLİĞİNE HAZIRIZ

ASKİ’nin, Ceyhan’la Büyükşehir’in diyaloğunun da pekişmesine katkı koyacağını kaydeden Başkan Hüseyin Sözlü, “3 dönem belediye başkanlığını yürüttüğüm Ceyhan’da, mevcut yönetimle her türlü işbirliğine, hizmete hazırız. Olumsuzlukların arkasında Adana Büyükşehir Belediyesi aranmasın. İşbirliği noktasında samimi duruşları kesinlikle geri çevirmeyiz. Ceyhan’da hizmet için varız. Bugün Ceyhan Belediyesi’nin Milliyetçi Hareket Partisi’nden olmaması, bizi Ceyhan’a hizmet etmekte zerre kadar tereddüt içine sokmayacaktır.” diye konuştu.

ASKİ Genel Müdürü Rahmi Pekar da Adana’nın ilçelerinde ASKİ şubesi açılacağını ifade ederek, sözlerini şöyle sürdürdü: “İlk şubenin Ceyhan’da açılıyor olması bize ayrı bir heyecan, gurur veriyor. İnşallah bundan sonra Büyükşehir imkanlarıyla Ceyhan’da büyük yatırımlar yapacağız. Açılışını yapacağımız şube; başta tahsilat olmak üzere işletme bakım hizmetlerini yürütecek. Ceyhan’ın kaderini değiştirecek büyük yatırımlarımız gerçekleştirilecek.”

CİHAN

Yorumlar