ARÜ Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Ardahan'da, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Ardahan İl Müdürlüğü ile Ardahan Üniversitesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARÜGEM) tarafından İl Halk Eğitim Merkezi’nde bir program düzenlendi.

Google Haberlere Abone ol
ARÜ Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Ardahan'da, '8 Mart Dünya Kadınlar Günü' nedeniyle Aile ve Sosyal Politikalar Ardahan İl Müdürlüğü ile Ardahan Üniversitesi Gençlik Eğitim Merkezi (ARÜGEM) tarafından İl Halk Eğitim Merkezi’nde bir program düzenlendi. Programa Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Ardahan Üniversitesi Rektörü (ARÜ) Prof. Dr. Ramazan Korkmaz, vali yardımcıları, Ardahan Üniversitesi’nden çok sayıda akademik-idari personel ile vatandaşlar katıldı.

Ardahan İl Halk Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Kafkas Halk Oyunları ekibinin folklor gösterileri ile başlayan program, daha sonra Ardahan’daki çeşitli lise öğrencilerinin şiir dinletileriyle devam etti. ARÜ’lü akademisyen ve çalışanlarının oluşturduğu koro da Türk Sanat Müziği’nin eşsiz eserlerini seslendirdi. Ayrıca gecede Ardahan Görsel Sahne Sanatları Derneği tarafından hazırlanan skeçler sahnelendi.

Program sonunda Vali Azizoğlu tarafından, Damal Bebeklerinin ortaya çıkarılması ve tanıtılmasına katkı sağlayan Fidan Atmaca’ya “Kadınlara üretimde öncülük ettiği” için altın bilezik hediye edildi. CİHAN

Yorumlar