Arınç'tan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na tepki

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki göstererek, "Sen benim başbakanıma, sen benim partime, sen benim adaylarıma ağız dolusu hakaretler ediyorsun ya, ben de sana misliyle iade ediyorum Belen’den, hem de iadeli taahh.

Google Haberlere Abone ol
Arınç'tan, Bahçeli ve Kılıçdaroğlu'na tepki

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye tepki göstererek, "Sen benim başbakanıma, sen benim partime, sen benim adaylarıma ağız dolusu hakaretler ediyorsun ya, ben de sana misliyle iade ediyorum Belen’den, hem de iadeli taahhütlü.” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na da tepki gösteren Arınç, "Sen de yüzde 30 alamazsan ben de bu kıytırık genel başkanlığı bırakacağım de. Nasıl genel başkan olduğun belli zaten.“ diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hatay’ın Belen ilçesinde partililerle buluştu. Belen geçidinde halka hitaben konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, hükümet olarak yaptığı hizmetleri anlattıktan sonra MHP ve CHP’ye yüklendi. Arınç, “Bahçeli'ye saygı duyarım. Bahçeli demiş ki AK Parti'nin oyu yüzde 51. Eğer yüzde 50 alırsa düşüşteymiş demiş. Ben de diyorum ki inşallah yüzde 50’yi alacağız ve düşüşte olacağız. Sen de bir partinin genel başkanısın ve senin hedefin yok mu. Tembellerin böyle bir tesellisi vardı, 'hacı abi beşten şaşma altıyı aşma', bizimkiler de öyle ne uzar ne kısalır. Dedim ki kendine bir hedef koy. Ben bu seçimde yüzde 20 oy alamazsam genel başkanlığı bırakacağım. 20 senedir yapıyorum bunu başaramıyorum. Sen bana yüzde 50’yi bana küçük bir hedef olarak gösteriyorsun ya ben vicdanlıyım.” şeklinde konuştu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştirerek şöyle dedi: “Sen küfürden başka bir şey bilmez misin? Biz akın üzerine kara kondurtmayız ama sen bu sözlerinle aynaya baktığında düşün de ben de sana Belen'de bu hakaretlere karşı bir cevap vereyim. Sen benim başbakanıma, sen benim partime, sen benim adaylarıma ağız dolusu hakaretler ediyorsun ya, ben de sana misliyle iade ediyorum Belen’den, hem de iadeli taahhütlü. Haksızlık yapana haddini bildirmek lazım. Bu kadar insan buraya parayla toplanmadı. Hepsi başbakanımıza inanıyor, partimize güveniyor ve Allah’ın izni ile bize güveniyor. O’na döndüm ki sen de yüzde 30 alamazsan ben de bu kıytırık genel başkanlığı bırakacağım de. Nasıl genel başkan olduğun belli zaten. Bu seçimin sonunda sen yüzde 20’lerde gezinirsen, seçimden sonra belediye başkanı kim oldu diye bakmayız, kemal Kılıçdaroğlu nereye gitti diye bakarız. Yüzde 30’e evet diyemedi diyemez.“

Başbakan Yardımıcısı Bülent Arınç, Suriye olaylarına da değinerek, "Bakmayın şu son Suriye olayları sebebiyle Hatay'da sıkıntılar yaşıyoruz. Hatay halkı ölümden kaçan, ülkemize sığınan insanlara kucak açtı. Bu sizin insanlığınızı, inançlı olduğunuzu gösterir. İnşallah bu sular durulur ve eski günlerdeki gibi birlikte kardeşçe yaşayacağımıza inanıyorum. Hükümet olarak Suriyeli kardeşlerimizin hepsine eşit ve adaletli yardımlar yaptık." diye konuştu.


CİHAN

Yorumlar