Araban Adliyesi personelinden Savcı Bozdağ’a veda yemeği

2014 Haziran Kararnamesiyle Konya Kadınhanı İlçesi Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Araban Cumhuriyet savcısı Hilal Bozdağ onuruna Araban Adliyesi personeli tarafından veda yemeği verildi.Savcı Hilal Bozdağ’ın Araban Cumhuriyet Savcısı görevinde...

Google Haberlere Abone ol
Araban Adliyesi personelinden Savcı Bozdağ’a veda yemeği

2014 Haziran Kararnamesiyle Konya Kadınhanı İlçesi Cumhuriyet Savcılığı'na atanan Araban Cumhuriyet savcısı Hilal Bozdağ onuruna Araban Adliyesi personeli tarafından veda yemeği verildi.

Savcı Hilal Bozdağ’ın Araban Cumhuriyet Savcısı görevinde geçirdiği 2 yıllık görev süresinde başarılı çalışmalarından bahseden Araban Cumhuriyet Savcısı Erdem Kocaoğlu, yeni görev yerinde başarılar dileyerek plaket takdim etti.

Gaziantep Baro Başkanı Ali Elibol da, “2 yıl boyunca Araban Cumhuriyet Savcılığı görevinde olan kendisine kardeşim diye hitap ettiğim ve kardeşim gibi sevdiğim sayın Savcım Hilal Bozdağ’dan tayin nedeniyle ayrılmak zorunda kaldığım için üzgünüm, ama Gaziantep’te bir abisi olduğunu unutmasın. 24 saat kapım açıktır.’’ dedi.

Gaziantep’te geçirdiği süre boyunca çok güzel zamanlar geçirdiğini dile getiren Hilal Bozdağ, “Gaziantep’teki 2 yıllık görevimi tamamladım Mevlana şehri Konya’nın Kadınhanı Adliyesine çıkan kararnameyle gidiyorum. Araban İlçesindeki görevimi severek yaptım ve süremi doldurdum. Birlikte görev yaptığım adliye personellerine, ilçedeki tüm daire amirlerine, ilçe esnafına ve vatandaşlara çok teşekkür ederim.” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar