Antalya valisi ve protokolü izdihamdan ezilme tehlikesi geçirdi

Antalya ile Kemer arasında deniz otobüsü seferleri başlatıldı. Daha önce de denenen, ancak başarısızlıkla sonuçlanan seferler için yeniden açılış töreni düzenlendi. Açılış töreni sırasında izdiham yaşandı vatandaşlar denize düşme...

Google Haberlere Abone ol
Antalya valisi ve protokolü izdihamdan ezilme tehlikesi geçirdi

Antalya ile Kemer arasında deniz otobüsü seferleri başlatıldı. Daha önce de denenen, ancak başarısızlıkla sonuçlanan seferler için yeniden açılış töreni düzenlendi. Açılış töreni sırasında izdiham yaşandı vatandaşlar denize düşme tehlikesi geçirdi.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından 3 deniz otobüsüyle 120 kişinin katılacağı ilk seferler için ‘ücretsiz’ duyurusu yapılınca yat limanına yüzlerce vatandaş yığıldı. Yer bulamayacağını anlayan vatandaşlar protokol konuşmaları bitmeden deniz otobüslerine binmeye çalıştı. Güvenlik önlemlerinin de az olması nedeniyle birçok kişi denize düşme tehlikesi geçirdi. Antalya Valisi Sebahattin Öztürk ve protokol açılış kurdelesini kesmek için Termesos isimli deniz otobüsü önüne geçmeye çalışırken izdihamın arasında kaldı. Vali Öztürk ve protokol üyeleri ezilme tehlikesi yaşadı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, daha önce de deniz otobüsü seferlerinin düzenlenmeye çalışıldığını ancak başarısız olduğunu söyledi. Deniz otobüsü seferlerinin bir toplu ulaşım hizmeti olduğuna değinen Türel, belediyelerin toplu ulaşımda halkın menfaatlerini ön planda tutması gerektiğini ifade etti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Antalya - Kemer deniz otobüsünün günde 4 sefer gerçekleştirmesi planlanıyor. Gidiş dönüş bilet ücreti 20 lira, tek yön bilet ücreti ise 10 lira olacak. Seferler 07.00- 08.30 12.30 ve 17.00 saatlerinde Kaleiçi Yat Limanı ve Kemer Marina’dan yapılacak.

CİHAN

Yorumlar