Antalya Sağlık İl Müdürü Bilgin, görevinden ayrıldığını açıkladı

Antalya’da 3 yıl görev yapan Sağlık İl Müdürü Adem Bilgin, görevinden ayrıldığını açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Antalya Sağlık İl Müdürü Bilgin, görevinden ayrıldığını açıkladı

Antalya’da 3 yıl görev yapan Sağlık İl Müdürü Adem Bilgin, görevinden ayrıldığını açıkladı. Bilgin, şu an için bakanlıktan gelecek cevabı beklediğini, herhangi bir görev erilmezse doktorluk yapmaya devam edeceğini söyledi.

Görevinden ayrıldığını Twitter üzerinden duyuran Adem Bilgin, 3 yıldır görevini şerefle taşıdığını, kendisine bu görevi layık görenlere teşekkür etti. Bilgin, Twitter hesabı üzerinden şu ifadeleri takipçileriyle paylaştı: “Antalya'da 3 yılı aşkındır şerefle üzerimde taşıdığım Antalya Sağlık Müdürlüğü görevimi sene başından itibaren bırakmış durumdayım. Bu görevi bana tevdi eden Sağlık Bakanlarımıza, başta müsteşarımız Nihat Tosun olmak üzere tüm bakanlık bürokratlarına teşekkür ederim. Antalya'da görev yaptığım sürede bütün işlerimde bana destek olan valilerimiz Ahmet Altıparmak ve Sebahattin Öztürk beylere şükranlarımı arz ediyorum. Müdürlük görevimde çalışmalarımızı halkımıza duyuran adeta yol arkadaşlığı yaptığımız Antalya'da çalışan tüm basın camiasına teşekkür ederim. Antalya sağlığının daha iyi olması için geri bildirimlerle bana yardımcı olan tüm Antalya halkına özellikle teşekkür ediyorum. Müdürlük görevimde mesai kavramı aramadan bütün işleri fedakarca yaparak ekip ruhu oluşturan mesai arkadaşlarıma minnettarım. Sağ olsunlar. 3 yılı aşkındır 24 saat kesintisiz olarak halka hizmette cansiperane çalışan tüm sağlık personellerime çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız. Sağlıkta akademik yönleriyle bizlere yardımcı olan gerek Akdeniz Üniversitesi hocalarıma, gerekse Eğitim ve Araştırma Hastanesi hocalarıma teşekkür ederim. Kurumsal işlerde sinerji oluşturduğumuz, eksik yönlerimi tamamlayan diğer kurum müdürlerine ve çalışanlarına ayrı ayrı teşekkür ederim.”

    Bilgin, şuan için Sağlık Bakanlığı’ndan gelecek emre göre hareket edeceğini, herhangi bir göreve atanmazsa da mesleği olan doktorluğa devam edeceğini söyledi.

Antalya’ya 2010 Ağustos ayı itibariyle Çorum’dan atanan Sağlık İl Müdürü Adem Bilgin, sırasıyla Malatya, Samsun, Sivas, Çorum ve Antalya’da görev yaptı. Antalya'da Sağlık İl Müdürlüğü'ndeki değişim gibi bürokraside yeni atamalar ve görev değişiklikleri beklentisi dikkat çekiyor. CİHAN

Yorumlar