Annesini Öldüren Zanlıdan Hamile Kalan Kadın Kürtaj Oldu

Hamile kaldığı erkek arkadaşının silahlı saldırısına uğrayan ve bebeği nedeniyle tedavi edilemeyen kadın kürtaj oldu ve kolunu kaybetme riskinden kurtuldu.

Google Haberlere Abone ol
Annesini Öldüren Zanlıdan Hamile Kalan Kadın Kürtaj Oldu

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde, ayrılmak istediği bay arkadaşı Gökhan A.'nın av tüfekli saldırısında anası ölen, kendisi sol kolundan yaralanan 2 çocuk anası 24 yaşındaki Ayşe Kocaoğlu'nun hevesi oldu. İki maaş gebe genç kadının bebeği kürtajla alındı. Kocaoğlu kürtaj olmasaydı kolunu kaybedecekti.

AV TÜFEĞİNE SARILDI

Fethiye İlçesi Karaçulha Mahallesi'nde 3 katlı apartmanın 1'inci katında, geçen 8 Şubat'ta meydana gelen vakada iddiaya kıyasla Gökhan A., takribî 5 aydır ilişki yaşadığı, kendisinden ayrılmak dileyen Ayşe Kocaoğlu ve anası Şule Kocaoğlu ile tartıştı av tüfeğine sarıldı.

ANNE HAYATA VEDA ETTİ

Gökhan A.'nın av tüfeğinden çıkan saçmalarla Ayşe Kocaoğlu'nu sol omuzundan yaralandı anası Şule Kocaoğlu ise yaşamını yitirdi.

'BABA İZNİ YOK KÜRTAJ OLAMAZ'

Yaralı Ayşe Kocaoğlu'nun, müdahale esnasında 2 maaş gebe bulunduğu ortaya çıktı. Daha sonra Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen genç kadın, karnında bebeği bulunduğu için enfeksiyona karşı ilaç verilmediği, istemesine karşın baba izni olmaması nedeniyle kürtaj yapılmadığını öne sürdü.

FERYADI TÜRKİYE'DE YANKI BULDU

Kolunu kaybedeceğini, tek koluyla üç çocuğa bakamayacağını dile getiren genç kadının feryadı Türkiye'de her kesimden yankı buldu. Sağlık Bakanlığı da dün öğleden sonra kürtaj kararının alındığını, bununla beraber kolunun kesilmesi tehlikesi bulunmadığını duyurdu.

KÜRTAJ OLDU

Bugün öğle saatlerinde Kadın Hastalıkları ve Doğum Kliniği'ne tahsil edilen Ayşe Kocaoğlu'na kürtaj işlemi uygulandı. Kocaoğlu'na Sosyal Hizmetmetler İl Müdürlüğü'nün görevlendirdiği bir görevlinin refakat ettiği söylendi.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar