Ankara’nın en büyük hamamı açıldı

Yenimahalle Belediyesi, bölgeye yeni bir hamam daha kazandırdı. Kapalı pazar yerinin içine 5 yıldızlı spor kompleksi ve Ankara’nın en büyük hamamını inşa eden Yenimahalle Belediyesi, hamamın açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi....

Google Haberlere Abone ol
Ankara’nın en büyük hamamı açıldı

Yenimahalle Belediyesi, bölgeye yeni bir hamam daha kazandırdı. Kapalı pazar yerinin içine 5 yıldızlı spor kompleksi ve Ankara’nın en büyük hamamını inşa eden Yenimahalle Belediyesi, hamamın açılışını görkemli bir törenle gerçekleştirdi.

Tesisi misafirlerine gezdirerek en ince ayrıntısına kadar yapım aşamasını anlatan Yaşar, spor aletlerine de binerek makineleri test etti.

Hamamından saunasına, havuzundan spor salonuna kadar içerisinde her türlü ayrıntı düşünülen Yenimahalle Kapalı Pazar Yeri Hamamı, halkın hizmetine açıldı.

Temizlik konusunda uyarılarda bulunan Yaşar, hamam personeline “Temizliğe özen göstermelisiniz. Sağlıklı bir tesis olarak faaliyet vermek çok önemlidir. Tesisimizin içerisinde yok yok. Yenimahalle halkı için en iyisini yaptık ve oldu. Hizmet için buradayız. Yenimahalle’nin ne ihtiyacı varsa onu gerçekleştirmek boynumuzun borcu.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar