Ankara'dan dönen heyete davul zurnalı karşılama

Muş Valiliği ve Muşlular Derneği tarafından Ankara Kültür Merkezinde 19-22 Haziran tarihlerinde ilk defa düzenlenen “Muş Tanıtım Günleri”, sona erdi. Ankara’da “Muş Tanıtım günlerine” katılarak Muş’a dönen ekip davul zurna ile...

Google Haberlere Abone ol
Ankara'dan dönen heyete davul zurnalı karşılama

Muş Valiliği ve Muşlular Derneği tarafından Ankara Kültür Merkezinde 19-22 Haziran tarihlerinde ilk defa düzenlenen “Muş Tanıtım Günleri”, sona erdi. Ankara’da “Muş Tanıtım günlerine” katılarak Muş’a dönen ekip davul zurna ile karşılandı. Muş Valiliği önünde davul zurna eşliğinde hayla çekerek karşılanan ekibe vatandaşlar, tarafından ilgi gördü.

“BAŞARILI BİR ORGANİZASYON GERÇEKLEŞTİ”

Burada tanıtım günleri ile ilgili açıklama yapan Muş Kültür ve Turizm Müdürü Hayrettin Çetin, Ankara’da yapılan Muş tanıtım günleri ilk olmasına rağmen çok başarılı bir organizasyonla gerçekleştirildiğini söyledi. 4 gün boyunca herkes tarafından yoğun bir ilgi ile karşılandıklarını kaydeden Çetin, şunları söyledi: “Başta valiliğimiz olmak üzere milletvekillerimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, ilgili kurumlarımız ve sivil toplum örgütlerimizin büyük bir katkısı oldu. Muş tanıtım günü ilk olmasına karşın 4 gün boyunca herkes tarafından yoğun bir ilgi gördü. Önümüzdeki dönümlerde daha kapsamlı bir Muş tanıtım günlerini yapmayı planlıyoruz.”

Muş’u en iyi şekilde tanıttıklarına inandıklarını ifade eden Muş Halk Eğitim Merkezi Müdürü Vedat Beyazduman ise Muş’un gerçekten tanıtılması ve anlatılması gerektiğini vurguladı.

CİHAN

Yorumlar