Ankara'da hastane görevlisine silahlı saldırı: 1 yaralı

Ankara’da bir hastanenin acil servisindeki güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübeye silahlı saldırıda bulunuldu.

Google Haberlere Abone ol
Ankara'da hastane görevlisine silahlı saldırı: 1 yaralı

Ankara’da bir hastanenin acil servisindeki güvenlik görevlisinin bulunduğu kulübeye silahlı saldırıda bulunuldu. Kulübeyi kurşun yağmuruna tutan saldırgan kaçtı. İçindeki güvenlik görevlisi yaralandı.

Olay, gece saatlerinde Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Acil Servisi'nde gerçekleşti. Saldırgan Serkan Erdöl, elindeki silahla hastanenin acil servisine geldi ve güvenlik görevlisi Barış Ünal ile tartıştı. Tartışmanın ardından Erdöl, güvenlik kulübesinde duran Ünal’a 5 el ateş etti. Barış Ünal yaralandı, saldırgan ise olay yerinden kaçtı. Silah sesleri üzerine çevredeki diğer güvenlik görevlileri kulübenin yanına geldi. Barış Ünal hemen hastaneye kaldırıldı.

Olay yerine Altındağ Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı çok sayıda polis sevk edildi. Kulübenin etrafına güvenlik şeridi çekildi. Olay yeri inceleme ekipleri delil araştırması yaptı. Saldırgan Serkan Erdöl’ün daha önce eşini 25 yerinden bıçaklayarak hastaneye getirdiği, bir güvenlik görevlisini de neşterle yaraladığı iddia edildi. Yaşananlara tepki gösteren bir güvenlik görevlisi, “İki ay önce de arkadaşımız bıçaklandı. Aynı şekilde bizler mağdur kaldık. Bakanlık hiçbir şekilde bizi düşünmüyor. Bu şahıs daha önce de eşini 25 yerinden bıçakladı. Savcı tarafından serbest bırakıldı. Güvenlikleri cephe alıyorlar. Aynı kişi daha önce de bir arkadaşımızın yüzünü delik deşik etti neşterle” diye konuştu. CİHAN

Yorumlar