Ankara Bafralılar Derneği'nde Hüseyin Edis güven tazeledi

Ankara Bafra Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (BAFDER) ikincisi yapılan olağan genel kurulunda, Hüseyin Edis tekrar başkan seçilerek güven tazeledi.

Google Haberlere Abone ol
Ankara Bafralılar Derneği'nde Hüseyin Edis güven tazeledi

Ankara Bafra Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin (BAFDER) ikincisi yapılan olağan genel kurulunda, Hüseyin Edis tekrar başkan seçilerek güven tazeledi. 500 üyenin kayıtlı olduğu dernekte seçime büyük çoğunluk iştirak etti.

Güven tazeleyen Başkan Edis, yaptığı konuşmada, Ankara’da bulunan Bafralılar olarak bir çatı altında toplanmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdi. Derneğe üye kayıtlarının devam ettiğini dile getiren Edis, kısa zamanda 500 üye sayısına ulaştıklarını söyledi. Edis, "Ankara’da da olsak örf ve adetlerimizi, yemek kültürümüzü unutmuyoruz. Bafra’nın meşhur pidesini, kaymaklı lokumunu, kömüş yoğurdunu Ankara’ya Bafra’dan getirtiyoruz. Bir nevi tanıtım yapıyoruz. Hizmetimiz, Bafra’nın daha iyiye gitmesi, iyi şeyler yapılması, bu kapsamda elimizden ne gelirse onu yapmaya çalışıyoruz. Dernek olarak önceliğimiz Ankara’daki Bafralıları bir araya getirmeye çalışıyoruz." şeklinde konuştu.

Ankara Bafralılar Derneği yeni yönetim kurulu üyeleri şu kişilerden oluşuyor: Başkan Hüseyin Edis, yönetim kurulu üyeleri Ömer Faruk Özmen, Ali Ceyhan, Ayşe Oral, Aydın Kurnaz, Tevfik Anarat, Osman Uçar.
CİHAN

Yorumlar