Anaokulundan Orman Haftası etkinliği

Samsun’un Bafra ilçesinde Orman Haftası dolayısı ile Fatma Aliye Anaokulu, Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde etkinlik düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Anaokulundan Orman Haftası etkinliği

Samsun’un Bafra ilçesinde Orman Haftası dolayısı ile Fatma Aliye Anaokulu, Cumhuriyet Meydanı Atatürk anıtı önünde etkinlik düzenledi. Minik öğrenciler orman şarkısını hep birlikte seslendirdi. İlk fidanı Bafra Kaymakamı Ali Katırcı’ya veren öğrenciler, daha sonra ellerindeki pankartlarla ormanın önemine dikkat çekti.

Kaymakam Ali Katırcı havanın sıcak olmasından dolayı resim çekildikten sonra okul yetkililerine, öğrencilerin okula götürülmesi talimatı verdi. Etkinlik hakkında açıklama yapan Bafra Fatma Aliye Anaokulu Müdiresi Yasemin Eroğlu, "Orman Haftası dolayısı ile öğrencilerimizi bilinçlendirmek için bu tür bir çalışma yaptık. Milli Eğitim Bakanlığı'nın oluru ile 'Okulda Hareket Var', 'Okullar Hayat Olsun', 'Beslenme Dostu Okullar' ve 'Temiz Okul Sağlıklı Okul' projeleri ile Türkiye Çevre Eğitim Vakfı'nın 'Eko Okul' ve 'Orman Okul' projelerini başarılı bir şekilde uygulamaya koyduk. Çocuklarımız inanın bu projelerde yaşları ufak olmalarına rağmen minicik kalpleri ve düşünceleri ile güzel çalışmalar ortaya çıkıyor. Bu projelerde en büyük desteği veren, özveride bulunan başta velilerimize, öğretmenlerimize ve minik yüreklere teşekkür ederim. Okulumuz, eğitim kadrosu yönünden genç ve dinamik olup gelişme ve yeniliklere açıktır. Kurum kültürü, bütün çalışanlar tarafından benimsenmiştir. Birlik ve beraberlik içinde eğitim ve öğretime devam edilmektedir.’’ dedi.

Programa İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Şube Müdürü Mithat Karaman, okul öğretmenleri ile çok sayıda veli katıldı. CİHAN

Yorumlar