Anaokulu öğrencilerine 'Yapboz Şenliği' düzenlendi

Özel Üftade Eğitim Kurumları Uşak'ta bir ilke daha imza atarak anaokulları arası 'Yapboz Şenliği' düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Anaokulu öğrencilerine 'Yapboz Şenliği' düzenlendi

Özel Üftade Eğitim Kurumları Uşak'ta bir ilke daha imza atarak anaokulları arası 'Yapboz Şenliği' düzenledi. Özel ve devlet anaokullarının yoğun ilgi gösterdiği organizasyona 27 anaokulundan toplam bin 110 öğrenci katılırken, 3 gün süren şenlik Üftade Koleji Spor salonunda gerçekleşti. Etkinlikte öğrencilere verilen yapbozları tamamlamaları istenirken, şenliği katılan tüm öğrencilere madalya ve çeşitli hediyeler verildi.

Üftade Çocuk Akademisi Müdür Yardımcısı Özgül Saydam amaçlarının çocuklar da görsel ve algısal dikkati geliştirip zihinsel gelişimlerine katkıda bulunmak olduğunu belirterek “bu etkinlikte değişik faaliyetler düzenleyerek öğrencilerin eğlenmelerine zemin hazırlandık” dedi.

Şenliği katılan öğretmenler de yapılan etkinliğin güzel organize edildiğini okulun bu imkanlarını tüm Uşaklı öğrencilerle paylaşılmasının örnek bir davranış olduğunu belirtti. Okul Müdürü Cemalettin Baştuğ ise “Etkinliğe katılan tüm öğretmen ve öğrencilerin bu okula misafir olarak değil ev sahibi olarak gelmeleri gerekiyor çünkü, okulumuz Uşak halkının yapılan tüm organizasyonlarda Uşaklı öğrencilerin gelişimi için yapılıyor. Yapmış olduğumuz etkinliklerde gösterilen ilgiye de teşekkür ediyoruz. Yapboz Şenliğini bundan sonra her yıl düzenlemek istiyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar