Anafen öğrencileri 'Takım ve Strateji' oyunu oynadı

Sakarya Akyazı Anafen Dershanesi öğrencileri paintball oynadı. Anafen Dershanesi matematik öğretmeni Talha Sütçü, paintball sporunda amacın öğrencilerin takım ve strateji kabiliyetini ortaya çıkarmak olduğunu belirterek, "Oyunun amacı verilen görevi ger.

Google Haberlere Abone ol
Anafen öğrencileri 'Takım ve Strateji' oyunu oynadı

Sakarya Akyazı Anafen Dershanesi öğrencileri paintball oynadı.

Anafen Dershanesi matematik öğretmeni Talha Sütçü, paintball sporunda amacın öğrencilerin takım ve strateji kabiliyetini ortaya çıkarmak olduğunu belirterek, "Oyunun amacı verilen görevi gerçekleştirmektir. Ekibimiz ile dünyada yaygın bir şekilde oynanan oyunu, eğlenceli şekilde yaptık." dedi.

Motivasyon ve birlik berberliği sağlamak için paintball sporunu tercih ettiklerini kaydeden Türkçe öğretmeni Ekrem Güner ise öğrencilerin yenilenmesi için farklı bir dinlenme aracı olduğunu vurguladı.

Akyazı Fem Dershanesi coğrafya öğretmeni Adem Taştekin, başarının her aile tarafından arzu edilen bir istek olduğunu söyledi. Taştekin,"Şüphesiz ki anne-baba çocuğunun başarılı olmasını ister. Ders başarısı hayatının ilk yıllarından itibaren öğretmen, öğrenci ve veli üçgeninde dengelerinin sağlanması ile mümkün olur." diye konuştu. CİHAN

Yorumlar