Anafen Dershanesi başarı halkasına bir yenisini daha ekledi

Orhangazi Anafen Dershanesi, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Orhangazi’de ilk 3 sırayı alırken, ilk 10 kişiden 7'si Anafen öğrencisi oldu.Başarı halkasına bir yenisini daha ekleyen Orhangazi Anafen, Milli Eğitim Bakanlığı...

Google Haberlere Abone ol
Anafen Dershanesi başarı halkasına bir yenisini daha ekledi

Orhangazi Anafen Dershanesi, Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş (TEOG) sınavında Orhangazi’de ilk 3 sırayı alırken, ilk 10 kişiden 7'si Anafen öğrencisi oldu.

Başarı halkasına bir yenisini daha ekleyen Orhangazi Anafen, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından ilk olarak yapılan TEOG sınavında yerleştirme puanlarına göre Orhangazi’de ilk 3’ü alırken, ilk 10’a giren öğrencilerden 7'si yine Anafen'den oldu. Anafen Dershanesi öğrencilerinden Cemre Karabacak 487,38 puanla ilçe 1.'si oldu. İlçe ikincisi 486,15 puanla Senem Gültekin olurken, Baver Açar da 485,82 puanla ilçe 3.'sü oldu.

Başarılarının tesadüfi olmadığını söyleyen Anafen Dershanesi Orhangazi Şubesi Müdürü Enver Kaşıkçı, "Öncelikle başarılarından dolayı öğrencilerimizi kutluyorum. Onlara her türlü imkanı sağlayan ailelerini, fedakarlıklarından dolayı öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Bu başarıda aile dershane işbirliği ön planda." dedi.

Orhangazi’de dereceye giren öğrenciler başarılarında dershanenin etkisinin büyük olduğunu söylediler. Öğrenciler, öğretmenlerinin destekleriyle göstermiş oldukları disiplinli, stresten uzak ve özverili bir çalışma ile kazandıklarını söyledi. TEOG ilçe birincisi olan Cemre Karabacak birinci olduğuna çok sevindiğini söylerken, ilk üçe gireceğimi bekliyordum ama birinciliği ikinci olan Senem Gültekin’den beklediğini ifade etti. Şimdiden hedefini koyan Cemre Karabacak, elektrik elektronik mühendisliği okumak istediğini söylerken, Senem Gültekin ise genetik mühendisliği okumak istediğini belirtti.

CİHAN

Yorumlar