Anafen Dersanesi TEOG sınavında 7 Türkiye biricisi çıkardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Anafen Dershanesi, bu yıl ilk defa uygulanan Temel Eğitimden Ortaeğitime Geçiş (TEOG) sınavında önemli bir başarıya imza attı. 7 dershane öğrencisi tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu....

Google Haberlere Abone ol
Anafen Dersanesi TEOG sınavında 7 Türkiye biricisi çıkardı

Muğla'nın Fethiye ilçesinde bulunan Anafen Dershanesi, bu yıl ilk defa uygulanan Temel Eğitimden Ortaeğitime Geçiş (TEOG) sınavında önemli bir başarıya imza attı. 7 dershane öğrencisi tüm sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu.

Milli Eğitim Bakanlığının 8. Sınıflar için düzenlediği TEOG sınav sonuçları açıklandı. EOG'a giren yaklaşık 1 milyon 300 bin 8. sınıf öğrencisinin merakla beklediği ortak sınav puanları, e-okul üzerinden eş zamanlı olarak öğreniliyor. Açıklanan 2014 İlkbahar Dönemi TEOG sınav sonuçlarına göre Fethiye Anafen Dershanesi büyük bir başarıya imza attı. Dershanenin 7 öğrencisi sınavda sorulan bütün sorulara doğru cevap vererek Türkiye birincisi oldu. Dershanenin bir öğrencisi ise yapılan 2 sınavda da bütün sorulara doğru cevap vererek ulaşılması zor bir başarıya imza attı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Fethiye Anafen Dershanesi Müdürü Şerif Özdemir, Kasım ve Nisan aylarında yapılan TEOG sınavlarında öğrencilerinin büyük başarılara imza attığını söyledi. Özdemir, Gazi ortaokulu ve dershane öğrencilerinden Ezgi Gürel'in TEOG 1 ve 2 sınavlarındaki 240 sorunun tamamına doğru cevap vererek ulaşılması zor bir başarıya imza attığını açıkladı. Şerif ÖZdemir, "Kasım ayında yapılan TEOG sınavında dershanemiz öğrencileri Ezgi Gürel, Işıl Karadayı, Muhammed Akdu, Dudu Hilal Koç 6 derste sorulan 120 sorunun tamamına doğru cevap verdiler. Nisan ayında yapılan TEOG 2 sınavında da Ezgi Gürel, Elif Aygün, Çağrı Öztürk, Saliha Nur Demirci 6 derste sorulan soruların tamamına doğru yanıt vermişlerdir. 7 öğrencimiz bu sonuçlarla Türkiye biricisi olmuştur." dedi.

CİHAN

Yorumlar