Alparslanlı aileler şenlikle kaynaştı

Trabzon Özel Alparslan Koleji, geleneksel bahar şenliklerinin 6’ncısını yaptı. Alparslan Koleji, katılımın yoğun olduğu etkinlikle katılımcılara güzel bir hafta sonu yaşattı.Öğrenciler, öğrenci velileri, öğretmenler ve her yaştan...

Google Haberlere Abone ol
Alparslanlı aileler şenlikle kaynaştı

Trabzon Özel Alparslan Koleji, geleneksel bahar şenliklerinin 6’ncısını yaptı. Alparslan Koleji, katılımın yoğun olduğu etkinlikle katılımcılara güzel bir hafta sonu yaşattı.

Öğrenciler, öğrenci velileri, öğretmenler ve her yaştan misafirlerin katılımıyla gerçekleştirilen şenlikle okul bahçesi bir panayır haline dönüştürüldü. Birçok yarışma ve gösterinin yapıldığı etkinliklerde değişik kategori ve yaş gruplarında yapılan langırt turnuvası, bilek güreşi, halat çekme, penaltı yarışması, süt içme yarışması, satranç, elma-bisküvi-yoğurt yeme yarışması, uzaktan kumandalı araba ve top sektirme gibi birçok yarışma düzenlendi. Ayrıca akrobasi, halk oyunları gösterisi gibi etkinlikleri katılımcılar ilgiyle izledi.

Önceki yıllardan farklı olarak Alparslan Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencilerinin bu yıl TÜBİTAK yarışmalarında okulu temsil eden 28 projesi katılımcılara tanıtıldı. Projeleri hazırlayan öğrenciler ve danışman öğretmenler okul bahçesinde bir sergi oluşturdu. Aynı zamanda Karadeniz Teknik Üniversitesi’nden gelen bir grup akademisyen bu projeleri inceledi. Projelerin içinden iki birinci ve iki ikinci seçildi. Birinci seçilen projelere altın, ikinci seçilen projelere ise hediye çeki takdim edildi.

Etkinlikler kapsamında yıl içerisinde yapılan Cumhuriyet Kupası ve 19 Mayıs futbol turnuvasında dereceye giren öğrenciler ödüllendirildi. CİHAN

Yorumlar