Almanya'ya yaz geldi

Mayıs ayı başlarında Almanya’ya etkisi altına alan yağışlı hava yerine sıcaklara bıraktı. Almanya’da Perşembe günü hava sıcaklığı 31 derece olacak.Almanya’ya nihayet yaz geldı. İki gündür kendisini hissettiren sıcak havalar devam...

Google Haberlere Abone ol
Almanya'ya yaz geldi

Mayıs ayı başlarında Almanya’ya etkisi altına alan yağışlı hava yerine sıcaklara bıraktı. Almanya’da Perşembe günü hava sıcaklığı 31 derece olacak.

Almanya’ya nihayet yaz geldı. İki gündür kendisini hissettiren sıcak havalar devam edecek. Bugün bazı bölgelerde 29 dereceye kadar yükselecek olan hava sıcaklığı hafta içinde 31 dereceye kadar çıkacak.

Alman meteorologların tahminlerine göre, çarşamba günü Almanya’nın güneyinde hava sıcaklığı 30 derece olacak. Perşembe günü başkent Berlin’de ise termometreler 31 dereceyi gösterecek.

Yüksek sıcaklıklarla birlikte ülkenin bazı bölgelerinde gök gürültüsü ve yağış hakim olacak. Özellikle başkent Berlin ve Dresden’de cuma günü şiddetli yağış kendisini hissettirecek. Hafta sonunda ise hava sıcaklığında düşüş yaşanacak. CİHAN

Yorumlar