Allah'ın adamı olmayan Adanalı

Adana'da 35 yaşındaki Halil Demir, boşandığı üstelik de hamile olan eşini sokak ortasında feci şekilde dövdü

Google Haberlere Abone ol
Allah'ın adamı olmayan Adanalı
 

 ADANA'da 35 yaşındaki Halil Demir, 3 gün önce boşandığı  7 aylık hamile olan 26 yaşındaki eşini sokak ortasında feci şekilde döverek hastanelik etti.


Şanlıurfa'da 11 yıl önce A.D, 15 bin lira başlık parası karşılığında Halil Demir ile evlendirildi. Daha sonra Adana'ya yerleşen çift, 3 kız ve 1 erkek çocuk sahibi oldu. Evliliğinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Demir, polis merkezine giderek şikayetçi olup boşanma davası açtı. İşlem yapılan Halil Demir, uzaklaştırma cezası aldı. Buna rağmen evine gelen ve eşiyle birlikte olan Demir, şiddet uygulamaya devam etti. 7 aylık hamile olan kadın, 3 gün önce yapılan duruşmada eşinden boşandı.


Duruşmaya gitmeyen sonradan mahkemenin boşanma kararı verdiğini öğrenen Halil Demir, iddiaya göre alkol aldıktan sonra merkez Yüreğir İlçesi'ne bağlı Dedekorkut Mahallesi'nde eşiyle karşılaştı. Demir, hamile olmasına rağmen boşanma nedeniyle tartıştığı eşini tekme tokat dövdü. Vatandaşların yardımına koştuğu hamile kadın, çağrılan ambulansla Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. A.D ile karnındaki bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu bildirilirken, kaçan Halil Demir aranıyor.

Yorumlar