Alkollü sürücü polise yakalanınca: Finans müdürüyüm beni mahvettiniz

Ankara'da alkollü iki kafadar kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçınca polisin takibi sonucu yakalandı. Yakalanan şahıs, "Finans müdürüyüm beni mahvettiniz" diyerek polislere tepki gösterdi. Demetevler'de meydana gelen olayda, ehliyeti bulunmayan...

Google Haberlere Abone ol
Alkollü sürücü polise yakalanınca: Finans müdürüyüm beni mahvettiniz

Ankara'da alkollü iki kafadar kaza yaptıktan sonra olay yerinden kaçınca polisin takibi sonucu yakalandı. Yakalanan şahıs, "Finans müdürüyüm beni mahvettiniz" diyerek polislere tepki gösterdi.

Demetevler'de meydana gelen olayda, ehliyeti bulunmayan alkollü sürücü ve arkadaşı park halinde bulunan bir araca çarparak kaçtı. Balkondan aracına çarpıldığını gören vatandaş ise şahısları kovalamaya başladı. Onkoloji Hastanesi civarında vatandaş polise ihbarda bulundu. Bu dakikadan sonra alkollü şahıslar ve polis arasından kovalamaca başladı. Uzun süre devam eden takip sırasında polisten kaçan lüks aracın ön lastiği parçalandı. Buna rağmen jant üzerinde yoluna devam eden araç, polisten kaçmaya devam etti.

Çukurambar Öğretmenler Caddesi üzerinde otomobilin bu kez jantı parçalandı. Bunu üzerine polisten kaçamayan iki kafadar yakayı ele verdi. Polis tarafından ekip otosuna bindirilen şahıslardan ehliyetsiz ve alkollü olan sürücü ile ekipler arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Yakın zamanda babasını kaybettiğini ifade eden sürücü, ''Ağabey annem arayıp duruyor. Gözünü seveyim. Beni mahvettiniz. Ben finans müdürüyüm beni mahvettiniz. Annem beni arıyor. Korktum abi'' ifadelerini kullandı. Ailesi ile sahur yapmaya hazırlanan mağdur vatandaş ise, ''Arabama çarpıp kaçtılar. Polislerin yardımıyla şahısları yakaladık. Polisler kovalarken arkadaş alkollü olduğu için araç bu hale geldi'' dedi.

Daha sonra olay yerine gelen polisten kaçan gencin annesi ise oğlunu kelepçeli halde görünce gözyaşlarına boğuldu. Bir süre kıpırdamadan oğluna bakan gözü yaşlı anne, polisin kendisine olayı anlattığı sırada ise dizlerini dövdü. Bu arada, kaza yapan araç olay yerine gelen çekici tarafından trafik parkına götürüldü. Polis tarafından gözaltına alınan şahıs ise hastaneye götürülerek yapılan alkol muayenesinin ardından karakola götürüldü. CİHAN

Yorumlar