Alkollü Sürücü Durduğu Trafik Işıklarında Sızdı

Sakarya'da aşırı derecede alkollü otomobil kullanan bir kişi, durduğu trafik ışıklarında sızdı.

Google Haberlere Abone ol
Alkollü Sürücü Durduğu Trafik Işıklarında Sızdı

Sakarya'da çok derecede alkollü araba kullanan bir kişi, durduğu seyrüsefer ışıklarında sızdı. Sürücü polis ekipleri sebebi ile ayıltılmaya çalışıldığı esnada, otomobili çeken halatın kopması sonucunda polis aracına çarptı.

ÜZERİNDEN KİMLİK ÇIKMADI

Olay, saat 21.00 sularında Adapazarı ilçesi Sakarya Caddesi Atatürk Sanayi önünde meydana geldi. Üzerinden hüviyet bulunmayan ve çok derecede alkollü bulunduğu öğrenilen bir kişi, arabasıyla seyrüsefer ışıklarında durdu.

EKİP OTOSUNDA AYILTILMAYA ÇALIŞILDI

Işıklarda beklediği sırada alkolün etkisiyle direksiyon başında sızarak uyuyakalan şahıs, trafikte olan başka vasıta şoförleri sebebi ile ayrım edildi. Sürücülerin haber vermesiyle hadise yerine gelen polis ekipleri, alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken şahsı ekip otosuna götürerek, ayıltmaya çalıştı.

HALATLAR KOPUNCA POLİS ARACINA ÇARPTI

Öte yandan ışıklarda kalan araba cazibeli yardımı ile kaldırılmak istendiği sırada, otomobili tutan halatın kopması sonucunda çekicinin üstünden kayan otomobil, polis aracına çarptı.

DİYALOGLAR GÜLDÜRDÜ

Kaza sonucunda polis ekipleri ile cazibeli şoförü içinde geçen diyaloglar güldürürken, kısa süreli aksayan trafik, arabanın kaldırılmasıyla rahatladı.

Kaynak: HABERLER.COM

Yorumlar