Ali Şen’in torunu Alp Ali Şen trafik kazasında hayatını kaybetti

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen (17), ATV adlı aracıyla Şile’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti. Kaza saat 15.30 sıralarında Şile İmrendere Köyü Yeşildere Caddesi üzerinde meydana geldi....

Google Haberlere Abone ol
Ali Şen’in torunu Alp Ali Şen trafik kazasında hayatını kaybetti

Fenerbahçe Kulübü eski Başkanı Ali Şen'in torunu Alp Ali Şen (17), ATV adlı aracıyla Şile’de geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybetti.

Kaza saat 15.30 sıralarında Şile İmrendere Köyü Yeşildere Caddesi üzerinde meydana geldi. Alp Ali Şen, ATV adlı araçla seyir halindeyken, karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı. Kazada Alp Ali Şen olay yerinde hayatını kaybetti. Yanında bulunan Burak Efkan adlı arkadaşı ise yaralı olarak Şile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Burak Efkan, hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından, başka hastaneye sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemenin ardından Alp Ali Şen’in cenazesi önce Şile Devlet Hastanesi morguna oradan da otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Kazadan sonra olay yerine yardıma koştuğunu söyleyen Ali Özcan isimli köy sakini, “Biz evdeydik baktık kaza olmuş gittik yardımcı olduk. Jandarmaya haber verdik jandarma geldi, ambulans geldi. Çocuğu çıkardık götürdüler hastaneye. Kamyona yandan çarpmış. Kendi arabasıyla çarpmış kamyonun altında değildi. Bu yol dar bir yol. Zaten Ağva’ya bütün trafik bu yoldan çalışıyor. Sıkıntımız çok yani bu köyde bizim. Benim evim köşede çocukları çıkaramıyorum yola.” dedi.

Olaydan sonra kamyon sürücüsü Ahmet A. Jandarma tarafından gözaltına alındı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

CİHAN

Yorumlar