Ali İsmail Korkmaz davasının üçüncü duruşması başladı

Eskişehir’deki Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın davasının üçüncü duruşması görülmeye başlandı. Duruşmayı, Korkmaz ailesinin yakınları yanı sıra cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel...

Google Haberlere Abone ol
Ali İsmail Korkmaz davasının üçüncü duruşması başladı

Eskişehir’deki Gezi eylemlerinde hayatını kaybeden üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz’ın davasının üçüncü duruşması görülmeye başlandı. Duruşmayı, Korkmaz ailesinin yakınları yanı sıra cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş da takip ediyor.

Gezi olayları sırasında polisler tarafından darp edildiği iddia edilen ve 38 gün komada kaldıktan sonra yaşamını yitiren üniversiteli Ali İsmail Korkmaz'ın bugün Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davası başladı. Polisin geniş güvenlik önlemleri aldığı adliye binası önüne gelen yaklaşık 100 kişilik grup, arama noktasında polisin arama yapmasına izin vermedi. Grup, kendileri için ayrılan bölümde duruşmayı adliye dışından takip ediyor.

Polis, adliye girişinde üst araması yaptı. Korkmaz ailesinin yakınları da içeri alındı. Avukatlar başka bir kapıdan adliye binasına alınarak, duruşma salonuna intikal ettirildi.

CİHAN

Yorumlar