Alanya heyeti Moskova’da

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Moskova’da düzenlenen MITT Turizm Fuarı’na iş gezisi düzenledi.

Google Haberlere Abone ol
Alanya heyeti Moskova’da

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO), Moskova’da düzenlenen MITT Turizm Fuarı’na iş gezisi düzenledi. Geziye, ALTSO Başkanı Mehmet Şahin ile iş adamları katıldı.

Türkiye'ye en çok turist gönderen ülkeler arasında yer alan Rusya'nın en önemli turizm fuarı MITT Turizm Fuarı bu yıl 21. kez kapılarını açtı. Türkiye’nin çok sayıda stand ile katıldığı fuara, ALTSO’da iş gezisi düzenledi. Geziye, ALTSO Başkanı Şahin, ALTSO Meclis Üyesi Özcan Şafak Mavili, ALTAV’dan Murat Çeviker ve Gürol Birgen ile iş adamları katıldı. Fuarda, ALTSO Başkanı Şahin, TUİ, ANX, Pegasus ve Diana Tur’un üst düzey yetkilileriyle önemli görüşmeler yaparak, Alanya turizmi konusunda fikir alış verişinde bulundu.

Fuar hakkında görüşlerini açıklayan Başkan Şahin, başarılı bir fuar organizasyonu gerçekleştirildiğine dikkat çekti. Şahin, “Mart ayında beklentiler tam olarak karşılanmamış gibi görünse de genel olarak sezonun iyi geçeceğini söyleyebiliriz.” dedi.

ALTSO olarak fuarlara iş gezileri gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Şahin, “Berlin ve Dubai’den sonra Moskova’ya da katıldık. Bundan sonraki süreçte de bu tür organizasyonlara aynı şekilde devam edeceğiz.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar