Alanya 25 fuarda tanıtılacak

Turizmin gözbebeği Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak.

Google Haberlere Abone ol
Alanya 25 fuarda tanıtılacak

Turizmin gözbebeği Alanya 25 ayrı ülkede yapılacak olan turizm festivalinde tanıtılacak. Gazipaşa Haavaalanı ön planda tutarak Alanya'nın güzellikleri fuarlarda tanıtılacak.

Alanya Turizm Tanıtma Vakfı'nın (ALTAV) genel kurul sonrasındaki ilk toplantısı Faik Kaptanoğlu başkanlığında yapıldı. Toplantıya yönetim kurulu üyeleri; Elvan Güneş, Şükrü Cimrin, Ali Batuhan Çelik, Kerim Kılınç, İbrahim Sipahioğlu, Gürol Birgen, Murat Çeviker ve Kamil Köseoğlu katıldı. Toplantının en önemli gündemi, 2013-2014 dönemindeki 25 fuar katılımının görevlendirmesi oldu.

Gazipaşa Havalimanı'nın Alanya tanıtımında çok önemli bir yere sahip olduğunun konuşulduğu toplantıda, deniz, güneş, kum turizmi dışında Alanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerinin de tanıtılması, engelsiz kent vurgusu ve engelsiz kente uyumlu otel konseptinin vurgulanması, trekking (doğa yürüyüşü) alanlarının görsellerle tanıtımı, önemli fuarların yapıldığı şehirlerin caddelerinde ve alışveriş merkezlerinde Alanya tanıtılacak. Toplantıda, 25 fuarda dağıtılacak olan materyaller de tanıtıldı. Bunların içinde doğa dostu çantalar dikkat çekti. Doğal güzelliklerin ön plana çıkarılacağı tanıtımlarda bu çantalar etkin rol oynayacak. CİHAN

Yorumlar