Akyazı’da YGS birincisi altınla ödüllendirildi

Sakarya Akyazı FEM Dershanesi, 2014 YGS’de dereceye girenleri altınla ödüllendirdi. Dershane Müdürü Oktay Kucak, 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) Akyazı birincisi çıkarmanın yanında yüzde 98 başarı oranıyla kalitelerini ortaya koyduklarını söyl.

Google Haberlere Abone ol
Akyazı’da YGS birincisi altınla ödüllendirildi

Sakarya Akyazı FEM Dershanesi, 2014 YGS’de dereceye girenleri altınla ödüllendirdi. Dershane Müdürü Oktay Kucak, 2014 Yükseköğretime Geçiş Sınavı’nda (YGS) Akyazı birincisi çıkarmanın yanında yüzde 98 başarı oranıyla kalitelerini ortaya koyduklarını söyledi.

YGS sonuçlarına göre, Akyazı Anadolu Lisesi Öğrencisi Burakcan Kızılaslan tüm puan türlerinde Akyazı birincisi, Sakarya 6'ncısı oldu. Dershane öğrencisi, Arifiye Öğretmen Lisesi'nden Adem Bodur tüm puan türlerinde Akyazı ikinciliğini elde etti. Özverili öğretmenleriyle, bol doküman ve kaynaklarıyla öğrencilerine sınırsız imkânlar sunarak hem bireysel hem de kitlesel başarıyı her yıl yakaladığını söyleyen kurum müdürü Oktay Kucak, Akyazı FEM Dershanesi’nin 2014 YGS’de zirvedeki yerini koruduğunu belirtti.

Eğitime uygun sınıflarda, kendini yenileyen ve geliştiren öğretmenlerle, uygun test ve dokümanlarla kaliteli bir eğitim sunduklarını, ders içi kaliteyi ders dışında da birebir rehberlik anlayışıyla desteklediklerini anlatan Dershane Müdürü Oktay Kucak, "Dershanemiz, 'Başarılı bireyler, Kaliteli insanlar’ anlayışını görev olarak kabul etmiştir. Bu bağlamda başarıyı, ders içi anlatımlarla, ders dışı eğitim faaliyetleriyle desteklemekteyiz. Ayrıca dershanemiz öğrencilerine 25’e yakın doküman vererek öğrencinin başarısını desteklemekte, öğrencilerine burs vererek başarıyı ödüllendirmektedir. Sizleri de erken kayıt avantajlarımızdan yararlanmanız için dershanemize bekliyor, başarınıza katkıda bulunmak istiyoruz.” açıklamasında bulundu.

Hedeflerinin Akyazı’yı eğitimde Türkiye’de üst sıralara taşımak ve öğrencileri Türkiye’nin en gözde üniversitelerine yerleştirmek olduğunu ifade eden Kucak, "Başarıların altında tecrübeli eğitim kadrosu, doküman zenginliği, eğitim alanındaki son teknolojik gelişim olan akıllı tahta teknolojisi, EM TV, sanal ofis programları ile yatılı yurt programları, şubeler arası ekstra denemeler yatmaktadır. Tüm öğrencilerimizin başarılarında emeği geçen okul öğretmen ve idarecilerine, bizleri destekleyen ailelerine ve dershanemizin fedakâr öğretmenlerine sonsuz teşekkür ederim.” diye sözlerini tamamladı. CİHAN

Yorumlar