Aktif-Sen Samsun Şubesi kurum ziyaretlerini hızlandırdı

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif-Sen) Samsun Şube Başkanı Sefa Zor ve yönetim kurulu üyeleri kent merkezinde bulunan kurumların müdürlerini ziyaret ederek sendika hakkında bilgilendiriyor. Sendika yöneticileri son olarak Aile ve Sosyal Politikalar...

Google Haberlere Abone ol
Aktif-Sen Samsun Şubesi kurum ziyaretlerini hızlandırdı

Aktif Eğitimciler Sendikası (Aktif-Sen) Samsun Şube Başkanı Sefa Zor ve yönetim kurulu üyeleri kent merkezinde bulunan kurumların müdürlerini ziyaret ederek sendika hakkında bilgilendiriyor.

Sendika yöneticileri son olarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Samsun İl Müdürü Tekin Balcı’yı makamında ziyaret etti. Mesleğin ve meslek elemanlarının hakkını koruyan, bu yönde politika geliştiren bir sendika olarak ülkemizin sosyal hizmetlerine de sonuna kadar destek veren örgütlenmiş bir güç olma çabası içinde olacaklarını hatırlatan Sefa Zor, “Sendikamız, eğitim-öğretim adına iyi ve güzel olan, meslektaşlarımızın çoğunluğunun kabulüne mazhar ve ilkelerimizle çelişmeyen her türlü çalışmada bu çalışmalara katkı sağlayacak tüm kişi ve kuruluşlarla işbirliğine açık olacaktır. Sadece eylem yapmak ve liyakatlerine bakmaksızın üyelerini belli makamlara taşımak şeklinde bir sendikacılık yerine sosyal sendikacılık yapacağız.” dedi.

SAYISAL DEĞİL SOSYAL BİR SENDİKA

Sayısal değil sosyal bir sendika olmak için çalışacaklarını belirten Şube Başkanı Zor şöyle konuştu: “Üyemiz olan veya olmayan tüm meslektaşlarımızın birbirleriyle sahip oldukları güzelliklerini, mutluluklarını ve acılarını paylaşabilecekleri sıcak ve güvenli bir liman olma çabası içinde olacağız.”

Karşılıklı başarı dileklerinden sonra çekilen hatıra fotoğraflarıyla ziyaret sona erdi. CİHAN

Yorumlar