Aktif-Sen ilk şubesini Şanlıurfa’da açtı

Aktif Eğitimciler Sendikası ilk şubesini Şanlıurfa’ya açtı. Emniyet Caddesi'nde açılan şubenin açılışını Cihan-Sen konfederasyonu ve Aktif-Sen Genel Başkanı Osman Bahçe yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Aktif-Sen ilk şubesini Şanlıurfa’da açtı

Aktif Eğitimciler Sendikası ilk şubesini Şanlıurfa’ya açtı. Emniyet Caddesi'nde açılan şubenin açılışını Cihan-Sen konfederasyonu ve Aktif-Sen Genel Başkanı Osman Bahçe yaptı. Aktif Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Osman Bahçe, sendika üyelerini YGS’de gönüllü görev almaya davet etti.

Aktif Eğitimciler Sendikası İlk şubesini Şanlıurfa’da açtı. Açılış, sendika Genel Başkanı Osman Bahçe tarafından gerçekleştirildi. Açılış kurdele kesimi öncesi sendikanın ilk ve son üyesine hediye taktim eden Bahçe, Şanlıurfa’da kısa sürede üye sayılarının bine yaklaştığını belirtti. Bahçe, bu nedenle en yüksek üyeye ulaştıkları Şanlıurfa’da ilk şubeyi açma kararı verdiklerini ifade etti.

"DÜNYA BAHARI KUTLARKEN ÜLKEMİZDE SONBAHAR RÜZGÂRLARI ESİYOR"

Konuşmasına dünyanın birçok yerinde kutlanan Nevruz bayramını tebrik ederek başlayan Aktif-Sen Başkanı Osman Bahçe, nevruz bayramının yarınların dirilişine vesile olması temennisinde bulundu. Bahçe, her ne kadar tabiat bahar bayramına uyansa da ülkemizde maalesef sonbahar rüzgarlarının estiğine şahit oluyoruz. Kışı çağrıştıran karamsar tablolara, karabasanlara şahit oluyoruz. Biz yarınlarımızın daha aydınlık olması için aktif öğretmenlerimize büyük görevler düştüğü kanaatindeyim. On yıllardır çözülmeyen eğitim sorunlarımıza kalıcı çözümler bulacağımıza inanıyorum. Millete rağmen değil milletle birlikte kazanmayı dikkate alarak eğitimin yarınlarına katkı sunmayı hedefliyoruz.”

ÜYELERE YGS’DE GÖNÜLLÜ GÖREV ALIN ÇAĞRISI

YGS’nin sabote edilmesi planları düzenlendiğini dikkat çeken Bahçe, bu sabotenin de kendilerine yıkmaya çalışıldığını ileri sürdü. YGS’nin sağlıklı yapılması için tüm üyeleri aktif göreve davet eden Bahçe, "YGS’yi sabote etme planları var ve bunu da sizin üzerine atmak gibi bir çirkinlikle karşı karşıyasınız. Biz buradan kamuoyuna deklare ediyoruz. Biz ülkemizin, gençlerimizin geleceğine saygı duyuyoruz. Ve onların geleceğine sahip çıkmak boynumuzun borcudur. Bütün üyelerimizi YGS için görev almaya davet ediyorum. Her ne sebeple olursa olsun üyelerimizin YGS görevi varsa rapor alma gibi bir yönteme gitmemeli. Hatta size görev çıkmamışsa, görev talebinde bulunmamışsanız bile yarın okullarda birilerinin sabotesi neticesinde problem oluşacaksa hiçbir ücret talep etmeden görev alalım. Çocuklarımızın geleceğine sahip çıkalım." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar