Aktif eğitimciler iftarda buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Bucak Temsilciliği tarafından birlik ve beraberlik temalı iftar yemeği düzenlendi. İftar programına sendika il yöneticileri, üyeleri ve ailelerinin yanı sıra diğer sendikaların ilçe temsilcileri de katıldı.    &

Google Haberlere Abone ol
Aktif eğitimciler iftarda buluştu

Aktif Eğitimciler Sendikası Bucak Temsilciliği tarafından birlik ve beraberlik temalı iftar yemeği düzenlendi. İftar programına sendika il yöneticileri, üyeleri ve ailelerinin yanı sıra diğer sendikaların ilçe temsilcileri de katıldı.

    Bucak Özel Yıldız Koleji bahçesinde gerçekleşen iftarda konuşan İlçe Temsilcisi Mehmet Atan, Ramazan ayının birlik, beraberlik ve bereket ayı olduğunu, bu amaçla iftar programına Aktif-Sen üyeleri yanında tüm sendikaların temsilcilerini davet ettiklerini söyledi. Aktif Eğitim-Sen’in toplumun farklı kesimlerini ortak paydalarda buluşturmak ve diğer sendikalar arasında harç olmak amacıyla yola çıktığını, bu amaçla düzenlenen iftar programına her kesimden eğitim çalışanını davet ettiklerini söyledi ve iftara katılan tüm davetlilere teşekkür etti.

CİHAN

Yorumlar